Nivea In-Shower after sun lotion

Nogen husker måske da jeg skrev om den nye Nivea In-shower bodylotion sidste år og nu er der også kommet en after sun variant. Det er jo genialt hvis jeg skal sige det selv! Personligt kan jeg rigtig godt lide at køle ned med netop et bad efter en omgang solbadning, så at huden kan få en omgang aftersun allerede der, er jo perfekt 🙂

Lige nu fås Nivea In-Shower after sun lotion på tilbud hos bla. Matas til 47,97 kr., hvor normal prisen ellers ligger på 79,95 kr. Altså perfekt timing til at lige hive med i bagagen på solferien, eller hvis man bare skal være herhjemme, så kan den jo også snildt bruges 🙂

Duften er virkelig skøn frisk at få på og selvom der er en agurk på så synes jeg altså ikke rigtig den dufter af det, men bare sådan forfriskende.. Men det kan jo godt være agurker bare dufter sådan… Jeg er ikke den store agurkespiser selv nemlig 😛 Billedet er i øvrigt et liveshot fra mit bad tidligere i dag hvor den blev flittigt benyttet 😉

Bruger i after sun?

Nivea In-Shower after sun lotionanmeldelse2

Nivea In-Shower after sun lotion

5 comments

  1. Tror helt sikkert, at det kunne blive en sommerfavorit! Elsker Nivea for deres lowbudget priser på deres skønne produkter. Er blevet totalt hooked på deres sensitive serie 😀

  2. Åh! Glemmer aldrig da jeg første gang prøvede in-shower lotionen! Jeg delte på daværende tidspunkt lejlighed med en kammerat, som ved fejl kom til at bruge in-shower lotionen i stedet for sæben 😛 Ydmygt måtte han indrømme at have brugt den og spurgte til, hvad det var, da han havde lagt mærke til den mere ‘slippery’ følelse efter brug end normal sæber giver 😛 jeg var flad af grin!

    Når det er sagt så Elsker jeg in-shower body lotion. De er fantastiske, når man som mig er rigtig dårlig til at huske at bruge almindelig Bodylotion. Så vil helt klart være fan af aftersunen også 😀

    1. Haha, hvor sjovt! 😀 Se det er derfor de skal holde nallerne for dem selv og ikke tage vores ting 😛

      Ja jeg er også blevet ret vild med dem her, så husker man altså den bodylotion lidt nemmere ik? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.