IsaDora Gel Nail Lacquer

Hvis i jævnligt besøger Magasin så har i nok lagt mærke til at der er kommet en nyhed i IsaDora’s sortiment. Nemlig Gel Nail Lacquer. Det er som navnet indikere en gel lak, men en som man ikke behøver at bruge en UV lampe til. Rigtig smart hvis man gerne vil have en holdbar manicure, men ikke vil bruge alt for mange penge på udstyr dertil. Lige pt. fås også nogen ret neutrale farver, så man nemt kan lave en fransk manicure, hvis man er til den slags, de er ikke på billedet nederst dog 🙂

Fremgangsmåden er meget lige til, påfør to lag af den farvede gel nail lak og vent derefter 3 minutter til det er tørt og påfør derefter topcoaten. Voila and done! Det rådes dog stadig at tage en basecoat på til de farver som du kan risikere vil smitte af på din negl. Generelt ville jeg dog aldrig undlade basecoaten 😉

Grunden til at lakken bliver så holdbar er at topcoaten og den specielle gel nail lak kombineret skånsomt hærder og efterlader en meget glossy finish og det er derfor der hverken behøves den ene eller anden lampe til at få lakken til at hærde. Jeg har selv prøvet et par af farverne og jeg synes faktisk de virker meget holdbare, der gik et par dage uden der var sket noget med dem, hvilket stort set aldrig sker med normale farver jeg bruger. Dog tror  jeg ikke de holder op til en uge uden lidt ridser hist og pist, som der loves, det er ganske enkelt umuligt, i hvert fald for mig 😉

Har i allerede set dem i butikkerne og evt. også prøvet dem og i så fald, hvad synes i?

Nedenstående udvalg kan fås lige nu på magasin.dk og prisen for både topcoat og farver er 89 kr. (aff. links)

IsaDora Gel Nail Lacquer

IsaDora Gel Nail Lacquer TopcoatIsaDora Gel Nail Lacquer

IsaDora Gel Nail Lacquer

5 comments

  1. Jeg arbejder i en friluftsbørnehave, hvor jeg lige fik den testet :p Efter tre dage blev mani’en en smule chippet. Men udover det holdt den rigtig godt 😀

  2. Hmm, jeg har været glad for at IsaDora kom til Danmark og at se den fine produktudvikling de har haft gang i – men glæden er klinget af efter svenske medier kunne rapportere om de møgelendige arbejdsforhold de ansatte har været udsat for. Forhold, som jeg troede hørte fortiden og banarepublikker til. Derfor har jeg valgt at ikke købe mere fra IsaDora fremover, sådan en ufin og ussel forretningsdrift kan og vil jeg ikke støtte! Jeg vender først tilbage den dag de retter op, godtgører og undskylder.

    Den svenske blogger Alizarine skrev om problematikken og inkluderede links til avisartikler, hvor de ansatte fortæller om forholdene, her:
    http://www.alizarine.se/2014/06/isadora-will-no-longer-be-featured-at.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.