Polishers Inc – Pretty Pastels

Så er det PI-dag igen… Altså Polishers Inc. 🙂 Der er fine pasteller på programmet idag og jeg har forsøgt at lave en gradient. Den er selvfølgelig kun med pasteller og derefter har jeg stampet blomster ovenpå. Jeg synes nemlig ikke at det var en så tydelig gradient igen i den blå/grønne kombination. Det er i hvert fald ikke så nemt at se på de billeder, som jeg har taget i solskin på fremfor det fra skyggen. Plus det var da også lidt kedeligt med kun en gradient ik? 😛

Farverne der er brugt er til den orange/lyserøde gradient er Maybelline Coral Heat, Nailstation sugarfree og Maybelline Sun flare. Blomsterne er stampet på med Nailstation Guimauve. TIl den grøn/blå er der brugt Ciate Pepperminty, Nailstation Bubble Gum og Nailstation Streetstyle og til blomsterne er det Nailstation Get the Jet.

Husk at klikke forbi de andre søde piger og se hvad de har fundet på, du finder links under billederne 🙂

Pastel Gradient Mani Pastel Gradient Mani Pastel Gradient Mani

Yay its another PI-day ;D Today we have Pretty Pastels as the theme, and I chose to try and do some gradients with some pastels (of course). The orange/pinkish one is the best combination I think, because the green isn’t so visible in the sunlight, so thats a shame 🙁 But I decided to stamp some flowers on top to make the gradient a bit more clear. Dont know how much I’ve succeeded with that though 😛

Dont forget to click on the links below to see what the other lovely ladies came up with this time 🙂

Polishers inc

8 comments

  1. Flot! Hvordan finder du tid til det? Jeg har ikke tålmodighed eller tid til mere end et lag og max. to.

    1. Nu har jeg jo efterhånden haft bloggen en del år, så det er bare en af de rutiner som der er med i hverdagen 😉 Jeg har også en del fritid i forhold til mit job, så der kan jeg heldigvis få lavet en stor del 😀 Manden ved også at jeg har faste ting som skal op og derfor får jeg lov til at luske af nogen aftener i en times tid eller to 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.