Vind Marc Jacobs Daisy Dream eau de toilette – CLOSED

Som jeg hintede om på instagram/FB så har jeg her en giveaway til jer med Marc Jacobs nyeste parfume, Daisy Dream. Først skal i da lige høre lidt om den nye parfume dog 😉

marc jacobs daisy dream

I forbindelse med modeugen i København som er i fuld gang, har Marc Jacobs for første gang lavet en pop-up shop i Danmark. Shoppen er i Magasin på Kongens Nytorv frem til den 10 august.

Kommer du forbi så kan du lave en post på instagram/twitter/facebook med hashtagget #MJDAISYCHAIN og bytte det til en prøve på den nye Daisy Dream duft og samtidig deltage i konkurrencen om både dufte og Marc Jacobs tasker… lækkert right? 😀 Dog er det kun billeder taget i pop-up shoppen som kan deltage.

Fra i dag kan duften også købes i shoppen frem til den 10 august, derefter er den officielle release dato først den 25 august. Så kan i ikke vente så længe, så er det bare med at komme afsted 😉

Marc Jacobs Daisy ChainFlakonen er jo smuk som de altid plejer at være fra Marc Jacobs, så der er jeg slet ikke overrasket 🙂 Duften kan vel bedst beskrives som frisk blomstret, ungdommelig, med og lækker duft af frugt. Først får man et frisk pust ind af brombær, grapefrugt og pære. Det bliver bagefter afløst af Jasmin, Litchi og Blåregn og duften der er tilbage til sidst er hvidt træ, musk og kokosnøddevand. En virkelig lækker parfume altså. Jeg er også glad for at udvide mit Marc Jacobs duft sortiment, som indtil videre har bestået af Marc Jacobs Daisy, som jeg er virkelig stor fan af 🙂

Nå men i er vel mest interesseret i at høre hvordan i kan få fingrene i sådan en fin en selv ikke? 😉 Jeg har fået lov til at udlodde en Marc Jacobs Daisy Dream til en heldig vinder. 50 ml Eau De Toilette til en værdi af 535 kr.

Du deltager ved at skrive en kommentar om hvordan dit forhold er til Marc Jacobs dufte. Altså har du dem alle, en enkelt eller måske ikke nogen endnu, men går og dufter til dem hver gang du er forbi Magasin eller Matas 😉

Del gerne på facebook, IG eller twitter, men det er ikke noget krav for deltagelsen 🙂 Jeg finder en vinder på den 12 august, som vil få direkte besked. Alle med en dansk adresse kan deltage.

Stort tillykke til vinderen, som også er blevet kontaktet direkte på mail. Hvis jeg ikke har fået svar retur inden 48 timer, så trækker jeg en ny vinder 🙂 Tjek da i øvrigt lige Nina’s blog ud, hun tager de fineste billeder Cantanta.dk 🙂

Vinderen6

Vind Marc Jacobs Daisy Dream

148 comments

 1. Jeg fik den fin Daisy af min kæreste sidste år til fødselsdag 🙂 en så fin duft som virkelig minder mig om ham 🙂 elsker flasken og duftens sammensætning 🙂 i lufthavnene hjem fra ROM så jeg så alle duftene i små og fortryder stadig at jeg ikke smed nærigeden ned i håndbagagen og fik dem med hjem 🙁

 2. Jeg ejer ingen af de skønne dufte fra Marc Jacobs, men hver gang jeg er i Matas, går jeg altid hen og dufter til dem 🙂 de er bare for skønne.

 3. Har haft Daisy en gang, men kender ellers ikke så mange af deres dufte. Vil gerne prøve denne nye 🙂

 4. Jeg har meeeget svært ved at starte dagen uden min kærlighed Lola <3
  Den har hængt på mig i så mange år, at jeg slet ikke kan huske livet før den.

 5. Jeg har endnu ikke haft æren af at eje en Daisy, men jeg synes den dufter fantastisk ❤️❤️

 6. Jeg har to af hans parfumer og skifter mellem dem dagligt 🙂
  De dufter så skønt og så pynter de ubeskriveligt meget oveni 😉

 7. Jeg er nærmest blevet afhængig af MJ parfumer 😀 Hver gang jeg er i Matas, skal jeg ligeee hen og dufte til dem alle 🙂

  Kh Rikke

 8. Jeg har ikke nogle af dem, måske er det ikke meant to be, for der har været flere versioner på ønskelisten til jul og fødselsdag de sidste par år :p
  Jeg er hooked, men lidt for “mig nærig”.. Men dufter mig til næsen ryger ud af funktion, hver gang jeg kan komme til det.. For mums hvor er det hele gennemført til UG!
  Måske er det meant to be alligevel, jeg krydser hvert fald fingre 😀

 9. Jeg er ikke så heldig at have nogle Marc Jacobs dufte endnu, men det kan man jo nå endnu, de dufter i hvert fald skønt ❤️

 10. Jeg har tit duftet til Marc Jacobs parfumerne når jeg har været i magasin o.lign., men har endnu ikke haft glæden af at eje en. Så jeg krydser fingre 🙂

 11. Jeg stiftede først bekendtskab med duftene for noget tid siden, da Magasin havde det vildeste udsalg med nogle MJ dufte. Der fik jeg Oh, Lola! og Dot hjem, og de dufter sååå lækkert og forfriskende 😀 Så er sikker på denne også er et hit! 🙂

 12. Jeg har kun duftet til dem i Matas. Åh hvor jeg drømmer, de er bare ikke indenfor mit budget, men hold nu op, hvor er de forskellige flasker bare fine.

 13. Elsker Marc Jabobs Daisy og drømmer om at vinde sådanne en og deltager med glæde og håber at blive den heldige vinder denne gang <3 <3

 14. Jeg har i øjeblikket Daisy Eau So Fresh Delight og har før haft Lola. Jeg duftede til den nye parfume i Magasin i går og hold op hvor dufter den bare fantastisk 🙂

 15. Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at eje en Marc Jacobs, men elsker simpelthen at kigge på de ultra flotte, feminine flaconer og bliver altid i dejligt humør af det. Og så er jeg en af de piger der altid dufter til den i Matas og hos min svigermor – uden hun ved det :p

 16. Jeg var vild med daisy! Og mange af hans andre parfumer har også ramt plet hos mig. Ja, faktisk når nu jeg tænker over det har jeg aldrig duftet en Marc Jacob parfume som jeg ikke kunne lide

 17. Jeg har desværre ikke ejet en af de skønne Marc Jacobs dufte endnu. Men har hørt at Daisy Dream skulle være helt fantastisk, så den kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve 🙂

 18. Jeg har drømt, duftet og skrevet på ønskelisten, men daisy som jeg drømmer om har aldrig fundet vej til min parfume hylde

 19. Uha, altså jeg elsker jo Marc Jacobs dufte. Især den almindelige Daisy – den er blevet købt igen og igen siden jeg var 14-15 år og jeg bliver bare aldrig træt af den 😀
  Så nu krydser jeg fingre for, at jeg får lov til at tilføje denne lækkerbisken til min lille samling!
  Hav en skøn dag <3

 20. Har intet forhold til hans parfumer endnu 😉 De dufter bare så vinunderligt <3
  Når man er uden job er parfume ikke det man bruger så mange penge på. Står for at skulle ud i praktik, så ville være dejligt at man kunne dufte vidunderligt <3 <3 <3

 21. Jeg har faktisk heller ikke en 🙂 Men jeg har de flotteste af mine parfumer stående fremme, så jeg håber virkelig, at kunne føje denne til samlingen. Er en sucker for flotte flakoner!

 22. What’s NOT to like about Marc Jacobs parfumer??!!
  Jeg bliver så glad i låget af dem, og HADEDE ikke at kunne have Dot, Honey, Daisy og Oh Lola på under min graviditet.
  Jeg er sikker på, at denne også er helt fantastisk!

 23. Jeg fik for første gang min Marc jacobs Daisy i 18 års fødselsdagsgave, og den har fuldt mig lige siden, jeg har dog tænkt på ar springe til en af de andre Daisydufte, men der er endnu ikke en, jeg har synes om. Og da jeg fylder 20 (oh shit) den 13. August ville det være et dejligt plaster på såret, når man springer ud af teenageårene. Designet er forresten LIGE i øjet!

 24. Jeg har desværre ingen, men ja – drømmer hver gang jeg kommer forbi Magasin..
  Men manden forstår ikke et vink med en vognstang.
  Men har nu heller ikke brugt parfume det sidste års tid, da graviditet og amning har stoppet det – men nu er baby blevet stor og er begyndt i vuggestue, så nu kan mor igen dufte af andet en mælk, gylp og opvaskemiddel

 25. Jeg kender ikke rigtig til Marc Jacobs dufte. Men Jeg trænger gevaldigt til at udvide min horisont hvad angår parfumer, jeg har en tendens til at gå efter de samme (for mig) sikre valg. 😉

 26. Det eneste forhold, jeg har til Marc Jacobs dufte, er, at jeg synes, at flakonerne er utrolig smukke at kigge på, og jeg kan sagtens forstå dem, der samler på dem og ikke nødvendigvis køber dem for duftens skyld.

  I øjeblikket er jeg på jagt efter en ny parfume, så måske jeg skulle melde mig ind i MJ-klubben og få tjekket de dufte. Jeg kunne jo passende starte med at vinde denne 😉

 27. Jeg har desværre ikke nogen af dem endnu. Har ønsket mig nogle af de fantastiske parfumer op til flere år i streg til jul og fødselsdag men har altså ikke været heldig endnu. Jeg elsker hvordan at de netop er ungdomlige for når min alder kun siger 17, 18 her d.27, så gider jeg ikke dufte som får mig til at føle mig 20 år ældre xD Så elsker hvor friske de er, så håber lidt på at en af de fede parfumer bliver min signaturduft på et tidspunkt 🙂

 28. Jeg har desværre ingen af Marc Jacobs parfumer, selvom jeg elsker hans parfumer. Så jeg vil blive rigtig glad hvis Daisy Dream blev min første! <3

 29. Jeg har aldrig prøvet den men har fået at vide den er bare god , så håber og krydser på held til at prøve

 30. Jeg er den lykkelige ejer af Eau So Fresh, og jeg elsker den! Duftede den på en ekspedient, da jeg var ved at købe en kortholder, og måtte spørge hende hvad det var for en parfume hun havde på. Der gik højst 14 dage, så stod den hos mig. 🙂 Jeg kommer til at eje flere fra MJ, flere af dem er lige så luftige og søde som jeg er vild med. Og jeg er helt vild med flakonerne. De er bare så fine, og denne er da helt i top. Som du beskriver den skal jeg have den, om så jeg vinder den, får den i gave, eller selv skal købe den. 🙂

 31. Jeg deltager det er helt sikkert 🙂 er helt forelsket i flasken… lige før den er så pæn, at man har lyst til at gå med den om halsen i en kæde :p

  Mit forhold til marc jacobs er ikke eksisterende… jeg har aldrig eget eller dufter til noget i dette mærke, så du kan nok forstå at jeg bliver nødt til at vinde den, så jeg kan være med på moden 🙂

  Jeg elsker søde, friske blomster af
  Agtige dufte, så tror den er lige noget for mig. Er ellers lidt kræsen hvad angår parfume, så jeg plejer at få dem speciel lavet og selv sammensætte mine noter 🙂 uhm…

  Nu vil jeg i hvert fald be i min aftenbøn, at denne smukke ting skal hjem til mig 🙂

  Ha en god dag rijah

  Knus maiken

 32. Min far kom hjem fra Polen dagen efter min 18års fødselsdag. Som gave havde han købt Marc Jacobs dot og en Michael kors. Har altid været fan af Marc Jacobs, dufter altid til dem i Matas!!

 33. Jeg ejer faktisk ikke nogen, endnu! Håbet at blive den heldige, da jeg virkelig er forelsket i flere af de fantastiske dufte, men ikke har penge nok til at forkæle mig selv med en flaske af disse vidunderlige dufte…

 34. Jeg fik min første i studentergave, havde egentlig altid tænkt de ikke var mig, blandt andet grundet prisen, men jeg ELSKER min daisy!
  Åh, det kunne være skønt at vinde!!

 35. Jeg har desværre ikke nogen af Marc Jacobs parfumer da pengene ikke er til det.. Dog har min veninde Daisy som jeg virkelig elsker at dufte til, og så bliver der lettet en del låg når jeg er i Matas for de er jo gudeskønne! Derfor ville jeg ikke have noget imod at vinde min egen Marc Jacobs parfume 😀

 36. Jeg elsker dem!! Jeg har både Lola og Oh Lola, så har jeg Honey og Daisy!! Ville elske at vinde Daisy dream!!!!!

 37. Jeg elsker MJs dufte! Har selv flere af dem, dels grundet de skønne dufte og dels grundet de altid fine flakoner!
  Daisy er min farvorit og jeg kan som oftest henkende den, når veninder og bekendt bærer den. Uhm… ❤️

 38. Kender ikke duftene, men denne ser så fed ud….:) Så den krydser jeg poter for.. 😀

 39. Jeg har Marc Jacobs Daisy, som min kæreste personligt valgte og gav mig den så i fødselsdagsgave, så den er jeg rigtig glad for. 🙂

 40. Jeg har ikke ejet en af MJs parfumer, men ud fra beskrivelsen lyder denne her 100 % som en, jeg skal have.

 41. Jeg har ikke nogen endnu,men har duftet til dem,og jeg har længe ønsket mig en.

 42. Ligesom mange andre ejer jeg heller ikke nogen Marc Jacobs parfume. Men lige netop den der flakon er så fiiin, at jeg er helt forelsket! Det er lige før at duften er ligegyldig, hvilket den jo naturligvis ikke er, men den er sekundær, for designet har allerede vundet mit hjerte – jeg må smutte i Magasin og se om duften kan bekræfte forelskelsen, den lyder i hvert fald dejlig:)

 43. Jeg har kun duftet til en af hans parfumer. Kan ikke huske hvilken, men synes den var for tung. Den lyder dejlig let og helt sikkert noget for mig. Elsker de der citrus dufte.

 44. Jeg har både den originale Daisy og sommerudgaven Eau so Fresh men drømmer om at eje alle sammen!
  De sommerdufte der blev lancerert i år blev der duftet flittigt til ved hver lejlighed i matas! Jeg elsker Marc Jacobs parfumerne!! <3
  Denne flakon er oven i købet også bare super fin, så krydser fingre 😉

 45. Jeg dufter tit til dem, og synes de er skønne, men ejer ikke selv en, men kunne godt tænke mig det 😀

 46. Daisy Dream er en frugtagtig blomsterduft en lækker drøm afspejler uimodståelig blanding elegance og kvindelighed af brombær, grapefrugt og pære. som lige er en duft jeg vil elske at bære og som vil føle mig som en rigtig kvinde, – krydser fingere for at jeg bliver den heldige vinder af denne skønne duft 🙂

 47. Jeg har et rigtig godt forhold til Honey og satser på at jeg også får et godt forholde til Daisy. Daisy Dream vil jeg også rigtig gerne stifte bekendtskab med 🙂

 48. Jeg er en af dem der går og dufter til dem i Magasin – så jeg deltager gerne og håber at vinde 😉

 49. jeg har ikke nogen så det kunne jo starte med nu:) og dufter lyder helt utrolig frisk og sød:)

 50. jeg har Marc Jacobs Dot, elsker duften af alle Marc Jacobs dufte. Syntes bare det er mange penge, så jeg sparer lidt på Dot.

 51. Jeg ejer endnu ikke noget, men det er da også på tide på man sige 😉 Elsker flakonerne!!!

 52. Jeg ejer ingen endnu, men elsker at dufte dem i butikkerne, mens jeg glæder mig til den dag, hvor jeg kan købe en af dem uden at føle smerte i pengepungen – de er bare så friske og gode, og flaconnerne pynter så fint, dog pricey – øv bøv!

 53. ejer desværre ikke en, men går dagligt og dufter til en da en af mine kollegaer bruger en, og er helt vildt forelsket i den duft <3 meeeen pengene er der bare ikke lige nu, så håber inderligt på lidt held

 54. har desværre ingen endnu men vil da igtig gerne da jeg har hørt de skulle være fantastiske 😀

 55. Åh, de er så skønne, de dufte.
  Og flakonerne er to die for. <3

  Jeg har pt "kun" LOLA…
  :'(
  😉

 56. Jeg har Marc Jacobs dot parfumen samt Lola. Jeg elsker marc jacobs parfumer, og samtidig betyder de noget ekstra særligt, da de minder mig om min mor, som desværre ikke er her mere. Krydser fingre <3

 57. Jeg har været pænt forelsket i Daisy, som jeg synes er den fineste feminine duft. Ja, jeg er sådan set stadig forelsket i den – den står bare ikke lige på mit natbord pt. Så derfor ville det jo være helt perfekt at vinde Daisy Dream 🙂

 58. Jeg ejer endnu ikke en Marc Jacobs parfume men er helt forgabt i flakonerne og er også ret vild med duftene. 🙂

 59. jeg er vild med flaskerne og har mange gange drømt om parfumerne bare fordi flaskerne er lækre, men har desværre ikke råd til sådan en luksus. Men nøj de er fine 🙂

 60. Ej, hvor lækkert!! Det hele lyder nu meget spændende. Men jeg er en af dem, der simpelthen er for nærig og ikke ejer en MJ Parfume, men jeg har tit overvejet at købe parfumen med bierne, fordi den dufter så fint – og så er flasken da også bare så fantastisk smuk. Men ja, alle flaskerne er bare så flotte og de fleste dufte kan jeg nu godt lide 🙂

 61. Jeg ejer endnu ikke en Marc Jacobs parfume, men jeg er en af dem som dufter til dem hver gang jeg er i lufthavnen, Matas eller hvor end jeg nu kan få mine fingre i dem. Jeg er vild med at de samtidig er så fine. Kan man andet end at blive glad af at kigge på den parfume. Eller de andre MJ parfumer for den sags skyld. 😀

 62. Jeg er sådan en der går og tjekker dem ud, – stikker min næse i dem, – når jeg kan komme til det. Men har aldrig ejet en…hvilket jeg håber på jeg kan komme til nu! 🙂 HAR tjekket den ud, – og den er GUDDOMMELIG! <3 😉

 63. Uh hvor er Marc Jacobs-duftene altså bare skønne! Det er det eneste mærke, som jeg har haft mere end én parfume fra.
  Jeg vælger mine parfumer med omhu, og ejer aldrig mere end et par stykker samtidig, fordi det er svært at finde den helt rigtige duft – men MJ-parfumer er ofte lige i øjet!

 64. Jeg har ingen af MJ duftene endnu, men min svigermor havde på et tidsounkt daisy parfumen. Den duftede så godt at jeg engang imellem når jeg var ude på badeværrelset lige duftede til hendes flakon. Ville gerne købe den men som studerende er det svært at finde råd til de dyre parfumer. Jeg synes dog denny nye flakon til eau de toiletten er endnu flottere end nogen af de andre. Den måtte sku gerne stå hjemme hos mig, selv lang tid efter at den var tømt i teorien 😛 det er jo nærmest kunst på flaske

 65. Min veninde har den første Daisy så det er “hendes duft” – krydser fingre for at denne kan blive min 🙂

 66. Jeg har lige fået 2 af Marc Jacobs i fødselsdagsgave, og er helt vild med dem. Har ikke haft andre før, så det kunne være ret lækkert at vinde, da det ikke er noget jeg ellers har råd til at købe 😀 Jeg kan godt lide at dufte til dem når jeg alligevel er i matas. Her hvor jeg bor har jeg desværre ikke mulighed for lige at komme forbi en pop-up shop.

  Christina

 67. Har desværre ingen endnu men har ønsket mig en i lang tid. Elsker simpelthen alle duftene

 68. Jeg har desværre ingen af dem, men jeg synes at de dufter så fantastisk alle, at jeh ville elske at vinde den! 🙂

 69. Jeg har i års sommerudgave af Daisy som jeg lige har fået i fødselsdagsgave her i juni. Jeg ejer en del andre parfumer, men efter jeg har fået den, er den stortset den eneste jeg bruger 🙂 jeg elsker Daisy parfumernes blomstrede og friske duft, og deres emballage er jo helt unik! Ville virkelig elske at tilføje endnu en til samlingen 🙂

 70. Jeg har og er afhængig af Daisy (den med en lyserød, gul og hvid blomst på).
  Må helt sikkert prøve denne, og det ville da være en bonus at vinde den her 🙂

 71. Jeg købte min første daisy i new York for 3 år siden da jeg var afsted med min 10. Klasse. Ikke nok med at duften i sig selv er fantastisk, så bringer den bare så meget nostalgi med sig, da det var en af de bedste oplevelser i mit liv, med de bedste mennesker jeg nogensinde har mødt. Jeg bliver aldrig træt af den, så den vil være fast inventar på min hylde formentligt resten af mit liv, bare fordi! 🙂

 72. Jeg har haft mange af Marc Jacobs Eau so fresh, som er min ynglings parfume, så den bliver brugt hurtigt (-;

  Har dog duftet til alle og kan lide stortset alle sammen. :-).

  – Pernille I <3

 73. Jeg har ingen Marc Jacobs parfumer – endnu :-)) Hver gang jeg er inde i en Matas eller Magasin, bliver jeg simpelthen nødt til at gå over og dufte. De er ikke til at modstå – har bare aldrig lige haft pengene. Denne nye ser ud som en af deres bedste, men nu må duften jo lige stå sin prøve, men designet er så meget godkendt :-))

 74. Har aldrig ejet en Marc Jacobs parfume, men gad godt eje den der. Det er lige mine “ingredienser”

 75. Hvor længe har disse lækre dufte fra min ynglings Marc ikke stået øverst på mit “næste købs” liste? Jeg ved det virkelig ikke. Jeg spare pt op til en stor rejse så dyre og lækre parfumer som denne der får fyrene til at vælte på gaden, er desværre ikke det jeg kan tillade at bruge mine hårdt tjente penge på… Jeg var inde i magasin forleden og det første jeg får øje på er Marc Jacobs standen, denne nye parfume er jo et vidunder ❤ den bliver jeg nød til at have med på min rejse, den dufter af den danske sommer og den vil jeg gerne mindes hver dag jeg tager den på, på min rejse

 76. Jeg dufter altid til dem og drømmer om at eje dem :-). Sommetider sprøjter jeg en smule på mit tøj, når ingen i Matas kigger ;-). Men parfumen er lidt udenfor mit budget og har altid haft råd til at købe en 🙁

  Det ville være lækkert at vinde! 🙂

  – Vinnie / http://www.vinnieshimmel.blogspot.dk

 77. Jeg har ingen Marc Jacobs dufte selv, men jeg er helt VILD med designet på flasken til DOT. Jeg synes, at den duft er ret svag, men jeg griber alligevel altid ud efter min kusines flaske og snuser den ind, hver gang jeg er hjemme hos hende. Jeg snuser også ofte til Daisy duften i Matas og Magasin, men jeg har bare aldrig rigtigt ville købe den – igen, jeg synes, duftene egentlig er ret svage. Men stadig ganske rare at snuse til!

 78. Hello there! I could have sworn I’ve been to this site before but after reading
  through some of the post I realized it’s new to me.
  Nonetheless, I’m definitely happy I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

 79. Jeg ejer også kun Daisy, som er min helt klare favoritparfume af alle jeg overhovedet har duftet til – jeg havde længe ønsket mig den(både til jul og fødselsdag), men ikke fået den… Men pludselig, en helt tilfældig dag, havde min søde storesøster købt den til mig sådan ‘bare fordi den fortjente jeg’ – og selvom man har lyst til at tage den på hver dag, så bliver den altså kun brugt på helt særlige dage 🙂

 80. Jeg har kun én meget gammel parfume, som jeg faktisk købte uden at dufte til den – udelukkende fordi flakonen var så smuk. Jeg har den stadig stående, selvom den er tom – lidt tosset, i know. Den rummer så mange gode minder, så jeg nænner det slet ikke.
  Jeg knuselsker flakonen på denne og håber duften er lige så skøn som udenpå! Er sikker på at denne også ville bringe gode minder med sig 🙂

 81. Dufter og dufter lige så snart jeg har chancen, men har endnu ikke fået købt en eneste, men dette kunne være en god måde at starte en kommende samling..

 82. På trods af en pæn parfume samling, er der ikke een eneste fra M Jacobs, så det måttte der gerne komme 🙂 og den flakon er da hans fineste til dato :p

 83. Har desværre ikke eneste endnu – men krydser fingre for at vinde:-)

 84. Jeg elsker deres dufte. Lige denne har jeg ikke duftet endnu men so fresh står på min hylde lige nu er er næsten tom. Så vinde vil være dejligt.

 85. Jeg har en fra Marc Jacoba “Dasiy”. Jeg duftet til “Daisy dream” da jeg rejste fra gran canaria, der havde de den nemlig i lufthavnen, og den dufter jo bare gude! Hvis det ikke var for jeg havde brugt mine penge dernede havde jeg helt sikkert købt den, men jeg havde ikke flere penge:( VILLE SÅ GERNE EJE DEN!

 86. Jeg ejer ikke en eneste af Marc jacobs dufte, men vil meget gerne have fingre i daisy dream, især hvis den dufter lige så fantastisk som den ser ud.

 87. Jeg har desværre ikke prøvet nogle af hans dufte endnu, men det vil jeg utrolig gerne , så håber på at jeg er heldig at vinde denne

 88. Jeg er så vild med udseende på dem er så fine, og de dufter så godt men jeg har endnu ikke fået købt en da jeg ikke kan finde ud af hvilken duft jeg bedst kan li’. Krydser fingre 😀

 89. Jeg har endnu ikke selv fået købt en, men når jeg er i parfume afdelinger dufeter og dufter jeg og tager et prøvepapir med hjem så jeg kan dufte til det tihi, men jeg har ikke lige fået mig taget sammen til at få købt en da de er lidt dyre og jeg ikke ved hvilken en jeg helst vil have 🙂 🙂 og den der fine flokken ville så så sød ud på mit smikebord på mit hvide værelse 🙂

 90. Jeg er ret vild med Marc Jacobs’ parfumer, og Daisy er en all time favourite der for det meste er på min hylde. Jeg har også haft Dot, men i øjeblikket er det Daisy og Honey 🙂

 91. Jeg elsker Marc Jacobs parfumer, da jeg synes de er indbegrebet af femininitet og ynde. Jeg ejer indtil videre 5 af hans parfumer, da de simpelthen er fantastiske. Oh Lola, Daisy, Daisy summer edition, Daisy eau so Fresh, kan ikke huske den sidste men det er noget med the scent eller lignende. Men drømmer virkelig om hans Daisy Dream da den rammer spot on hos mig, i både noter og design. Så håber jeg bliver den heldige kvinde <3

 92. Jeg havde en Marc Jacobs perfume, men den var ikke lige min stil duften. Dog er jeg helt forelsket i deres smukke ydre, og kan slet ikke lade være med at kigge på dem hver gang jeg ser dem 😀 det er jo både perfume og pynt i 1.

 93. Jeg har selv en af Daisy-parfumerne, men ikke en jeg nogensinde har set i butikker. Den har den skønne blomst som låg (låget herpå er guldfarvet) og flasken er sølvfarvet. Den dufter skønt og jeg er helt pjattet med den! 🙂

 94. Jeg sværger til den originale Daisy, men har længe haft lyst til at prøve en af af de alternative varianter… Lokke, lokke. 😉

 95. Det her er den første Marc Jacobs parfume jeg er helt oppe at køre over! Den dufter så fantastisk, og den er uendeligt smuk at se på. Gik rundt og spritzede den på hver dag sidst jeg var i England, da den lige var udkommet. Så lækker og dejlig en duft.

 96. Jeg ejer desværre ingen fine Marc Jacobs parfumer :/ Men går gerne og dufter, når jeg kommer i matas og ser mit snit til det ;)..

 97. Jeg ejer faktisk ingen af hans parfumer, men jeg har da duftet til nogle 😉

 98. Har ikke nogle M. Jacobs parfumer, men dufter til dem hver gang jeg går forbi dem, og elsker flakonerne 🙂

 99. Jeg eeeeeelsker Marc Jacobs parfumer! Jeg har Daisy Eu so Fresh og en anden Daisy sommerduft, og de er så skønne. Jeg kunne godt tænke mig at samle dem allesammen – så derfor vil jeg selvfølgelig også vildt gerne have denne 😉

 100. Jeg har ingen parfumer herfra men nej hvor er jeg forelsket i nogle af dem. Eau so fresh er min seneste forelskelse.

 101. Jeg elsker Marc Jacobs parfumer. Har Daisy og Daisy Eau So Freds – Daisy er min all time favorite! Men den her er det godt nok så fin. Den måtte godt blive en del af samlingen 🙂

 102. Jeg har den orgianle daisy, dot, honey og oh, lola.. Så kort sagt jeg er besat af Marc Jakobs lækre friske dufte! Jeg har ventet i flere måneder nu på denne duft og kan snart ikke vente mere. Marc jacobs parfumer har været været min favorit fra day one, og ikke nok med de dufter gude godt, så er de jo også fantastik smukke.
  Nu starter jeg i skole næste uge og det ville være den perfekte start på skoleåret med duften af daisy Dream<3

 103. Jeg har endnu ikke selv en Marc Jacobs parfume, men flere af mine veninder har, så har haft fornøjelsen af at dufte til nogle 🙂

 104. Jeg har haft DAISY flere gange og brugt den op, men lige pt. har jeg ingen Marc Jacobs duft, desværre! Krydser fingre!

 105. Jeg fan! Som i kæmpe fan. Har 3 af hans tasker, et ur. Et par solbriller, et mobil cover, en kjole, et par bluser og forskellige smykker. Også han parfumer som er lidt nemmere at komme i nær Jensen af hvis man craver at købe noget marc.
  Så jeg bruger fast hans parfumer hverdag. Elsker det søde og lidt anderledes hans dufter af.

 106. Har aldrig ejet en parfume fra Marc Jacobs, men de ser så fine ud! Var endda i London Heathrow i går og lugtede til et par af dem inkl. den nye 🙂

 107. Sikke en fin giveaway!
  Jeg ejer en enkelt (en anden end denne) Marc Jacobs. Jeg købte den engang Matas havde super tilbud på parfume, og de havde den kun i giga stor! Men nu, er jeg så lykkelig for at jeg købte kæmpe størrelsen, for der er stadig noget tilbage og jeg bruger den tit! Det er den perfekte sommer duft! 🙂 Jeg ville glæder mig over at vinde en ny parfume fra Marc Jacobs da jeg jo i forvejen er vild med den anden!

  Hilsen Patricia

 108. Jeg kender ikke til duftene andet end at Matas bliver forvandlet til paradis, når jeg dufter til dem dernede 😀

 109. Jeg har aldrig ejet en Marc Jacobs parfyme, jeg er helt vild med alle hans dufte og er jeg i Magasin så må jeg have et pift eller to af hans lækkre dufte Honey er min abselut favorit ❤️
  Krydser fingre og smider et lod med om din skønne præmie

 110. Min mor har den almindelige daisy og den dufter bare så godt på hende. Min kusine har dot, og jeg vil også bare så gerne eje en, det har bare ikke lykkedes mig at finde den som passer til mig 😀
  De dufter fantastisk og desuden er flasken jo skide flot, så jeg ved lige hvor den skal stå, hvis den bliver min!

 111. Jeg dufter ofte til dem i butikkerne, men jeg har ikke selv råd til at købe en, selvom jeg brændene ønsker mig en fra Marc, så jeg krydser virkelig fingre!

 112. Jeg ejer endnu ikke en eneste. Hvilket piner mig! :o. Jeg dufter næsten altid til dem når jeg er rundt omkring. Og låner min venindes når jeg er der :b. Men opsparing til lejelighed og livet på su så der desværre ikke helt plads til så dyre men virkelig lækre parfumer. ;D

 113. Jeg har altid hørt om parfumerne, men aldrig haft nogen. Men da jeg nu snart har fødselsdag har jeg endelig taget mig sammen til at ønske mig en Marc Jacobs parfume. Det ville da være en god fødselsdagsgave at kunne vinde den helt bye parfume, den ligner lige min stil. 😉

 114. Jeg har ikke nogen endnu, men må da indrømme at jeg dufte ofte til dem når jeg går forbi en parfume afdeling 🙂

 115. Jeg elsker flower duftene, min mor startede med at Købe dem og nu har jeg dem også selv. Så for mig er duften lig med tryghed og hygge 🙂

 116. Jeg har desværre ikke nogen Marc Jacobs’ – endnu, men min søster ejer to, så jeg skal ikke lægge skjul på at jeg engang i mellem låner et sprøjt eller to 😉

  Så jeg ville elske at eje min egen 🙂

 117. Jeg ejer ikke en af Marc Jacobs parfumer, men har nogle gange lånt et par sprøjt af en venindes Oh Lola parfume – den dufter så godt 🙂 <3

 118. Har desværre ingen af Marc Jacobs ‘ dufte men ville elske denne bare flaske er en gave i sig selv 🙂

 119. Har desværre ikke en men kunne rigtig godt tænke mig fordi den parfume jeg har nu er gåedet tør

  1. Og så ville den være perfekt til skolestart <3 krydser alt hvad jeg har

 120. Eih det er bare drømmeduften…. Har ønsket den i de sidste 3 år af min bedre halvdel, meeeen jeg må vidst drømme videre. Så jeg håber og krydser, hvis jeg vinder, kan det jo være han synes det vil være mere sjovt at købe undertøj til mig

 121. Er ret pjattet med Marc Jacobs mange dufte, og har, indtil videre Daisy og Lola.
  Krydser fingre for at vinde en ny..

 122. Jeg har den klassiske Daisy parfume, som jeg bruger hver dag. Den er simpelthen SÅ god. Derfor kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde den nye lækre Daisy, da jeg elsker MJ’s parfumer!!
  Julie Reich – juliereich99@gmail.com

 123. Glæder mig så meget til at dufte den, hører så meget positivt 🙂 ejer ikke en Marc Jacobs, men står højest på ønskesedlen 🙂