Ciate Haute House

På mandag så er der et Haute House på gaden fra Ciate 😀 Denne gang er der fokus på de mere efterårs agtige farver og lægger op til at de skal på når det er date night 🙂 Der er lagt op til at de er One-Coat-Wonders, altså de dækker ved 1 lag. Og det gør de skam også… altså 3 af dem. Nå men nok snak. Lad os tage et kig på Ciate Haute House 🙂

Ciate Haute House kan nu fås på magasin.dk (aff. link) 🙂
Ciate Haute HouseTickle My Fancy – dyb flot grøn som dækker fint ved 1 lag. Rigtig nem at lægge på og helt klart favoritten af de her.
Ciate Tickle My Fancy Ciate Haute HouseFor the frill of it – En let duochrome, som for det meste ligner den er kobber farvet, men man kan også se der er grønlige farver i den, når lyset altså lige rammer rigtigt. Den her er en af dem som ikke dækker ved et enkelt lag og ikke så nem igen at lægge pænt på. Farven er heller ikke mig, så fra mit synspunkt, en helt igennem elendig farve 🙁CIate For the frill of it Ciate Haute HouseCiate For the Frill of it Ciate Haute HouseKnee Highs – En smuk safir farvet lak. Umiddelbart minder den mig lidt om Chanel’s Blue Satin, så det kunne være et godt alternativ til den, måske lidt for lys. Kan evt. sammenligne dem hvis nogen ønsker der? Den dækker fint ved 1 lag og er nem at arbejde med.  Ciate Knee Highs Ciate Haute HouseSass Pot – Den anden som ikke dækker ved det ene lag. Jeg havde dem på forleden da jeg lige modtog den og der synes jeg egentlig den virkede ok. Men da jeg skulle prøve dem igen i dag så kunne jeg godt se det gik ikke med kun det ene lag. Den var også lidt af en b**** at lægge. Men på kom den da og så er den også virkelig pæn. DOG kan mit kamera som altid ikke fange en lilla… Men den er altså lilla 🙂

Konsistensen på både den her og For the Frill of it er anderledes end de 3 andre. Jeg tror det har en del at gøre med at de ikke dækker som de andre. Men nu har jeg anden lilla fra et andet mærke som er ligeså dum at lægge på og få til at dække. Så jeg tror generelt det er noget man ikke kan lave når det er de farver det drejer sig omCiate Sass Pot Ciate Haute HouseCan Can – Den sidste er en smuk bordeaux farvet lak, som også dækker rigtig fint ved 1 lag. Den her var nem at arbejde med og lagde sig pænt på neglen.  Ciate Can can Ciate Haute HouseVi kan altså ikke komme udenom at efteråret banker på døren (endelig) og hvorfor ikke iklæde neglene noget der følger det lidt 😉 Kollektionen er som sagt på gaden fra på mandag og de 5 lakker kommer til at koste 195 kr. De kan købes i bla. Magasin(aff. link), Salling og Bahne.

Ciate Haute Houseanmeldelse2

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.