Jeg savner…

nogen gange de gode gamle blogger dage, hvor de nye blog-bekendtskaber, var noget man fandt hos andre bloggere ved at kigge på deres blogrolls. Efterhånden som der er opstået flere forskellige blogfælleskaber og de kører med deres ens designs, så er blogroll’en efterhånden et sjældent syn.

Jeg har altid holdt fast ved min, men det har mere været en noget for noget blogroll, hvor jeg faktisk kun linkede til dem jeg vidste som linkede retur. Nu er den komplet opdateret med alle de blogs jeg pt. læser med på. Så hvis du leder efter inspiration til nogen nye blogge, så vil jeg da anbefale dig at tage et kig. Jeg har ikke inddelt dem i kategorier, så der ingen fordomme er inden man klikker ind på dem… 😉 Ok nogen afslører nok lidt i navnet hvad de drejer sig om. Dog har jeg udeladt en stor del neglelak blogge, da jeg simpelthen følger så mange at listen ville blive alt for lang. Så den må i lige vente lidt på, jeg får grejet hvordan jeg får implementeret 😉

Jeg kan i hvert fald sige at min feedly er blevet fyldt godt op med Mommy blogs her på det sidste. Det er selvfølgelig også noget som har fanget min interesse i form af jeg selv er blevet mor. Jeg har aldrig selv tænkt på at starte en børneblog, simpelthen fordi jeg synes jeg har mere end rigeligt at se til med den her. Har jo selvfølgelig Magnus’ blog, som jeg opdaterer hver dag, men eftersom det blot er et billede af ham, så er det jo til at have med at gøre. Skal jo heldigvis hverken sidde og skrive om hvad der er sket eller linke til børnetøj. Som i øvrigt alt sammen alligevel er H&M og Name it 😛

Blondinemor opfordrede til bloglove forleden og jeg tager gerne den opfordring op og giver den videre. Jeg vil rigtig gerne opdage endnu flere nye blogs så kender i nogen jeg ikke skulle have ude i siden, så skriv gerne en kommentar et link, selvfølgelig også til jeres egen hvis i har sådan en 😉

Jeg synes i øvrigt at bloggens design trængte til en makeover, så det har det fået. Hvad synes i? Der mangler stadig et par tweaks hist og pist, men ellers skulle det se nogenlunde ud. Råb dog gerne højt hvis der er et eller andet der helt i dammen.

En sidste lille bemærkning. Jeg har i lang tid følt jeg er gået mere eller mindre i stå herinde og faktisk overvejet en overgang at stoppe. Men jeg ved at det bare har været et mindre brug for en pause, hvilket jeg synes jeg fik hen over sommeren. Jeg har tænkt mig at deltage i noget i September, hvor der kommer indlæg hver dag på bloggen og efter den måned vil jeg se hvor stor eller lille lysten stadig er. Så håber meget på at september bliver et vendepunkt for mig og bloggen her og i har lyst til at følge med herinde fortsat. Så husk nu at give det like på facebook og hvis i allerede følger med derinde, så husk at tjekke i også har trykket Følg inde på selve siden, ellers så forsvinder mine opslag desværre fra jeres feed 🙁

Ciate Stamp

Billedet er totalt irrelevant i forhold til det her indlæg, men hader indlæg uden billeder 😛 Lakken er fra Ciate og stampet med en plade fra BPS hvor i kan få 10% rabat med koden: TR10K31

25 comments

 1. FLOT og smukt design – I love it. Og hvor er du sød, at jeg er på din Blogroll 🙂 Hvis jeg havde en, var du også på min. Jeg skal til at flytte til eget domæne, nu hvor der er sådan nogle internet-blog-smarte mennesker på mit praktiksted, og DET glæder jeg mig til. Så kan det hele blive Mette’s design og jeg kan lave en fin Blogroll.

  Rigtig god weekend!

  Knus Mette

  1. Tusind tak hvor er du sød 🙂 Det bliver da spændende, både praktikken og det eget domæne, det vil jeg da se frem til 😀

 2. Jeg er vild med det nye design! (Også selvom du stadig har mit gamle blognavn på din blogroll. :D) Det er rigtigt at blogrolls er forsvundet, men jeg plejer at bruge kommentarfelterne på mine yndlingsblogs til at finde nye blogs. Folk, der kommenterer, er ofte folk, der har blogs i samme genre.

  Hvis jeg var dig, tror jeg dog, jeg ville ændre min header til nogle mere “personlige” billeder. Den har lidt sådan en stockfootage-vibe, den der, og jeg vil da hellere se nogle billeder af dine negle eller nogle produkter, du selv har fotograferet. 🙂

  1. Jeg er helt med på hvad du mener, så jeg har lavet en ny midlertidig header med mig på 😛 Så den er lidt mere personlig, indtil jeg får fikset en ny 😉 Og tak det tog mange forsøg før jeg fandt det her.. Har pt installeret mere end 50 themes.. gah! Men ja det er rigtigt nok, kommentarfeltet er jo også en god inspiration, der kigger jeg faktisk også tit… Men synes godt nok at aktiviteten på mange blogs lige der er dalet en del også. Men håber det er en overgang og der kommer gang i det hele igen 🙂

 3. Tak for inspiration og link 😉
  Kan godt forstå, at det engang imellem er så som så med lyst og inspiration, men jeg håber inderligt, at du bliver ved – også selvom det bare er med færre indlæg!

 4. I love your blog rijaH! I would be sad if you stopped. I do know how it is to need a break though, so don’t feel bad about that if that’s what you need to do. ((hugs)) P.S. That nail design is gorgeous!

  1. Yeah I think I would be missing something as well, but its just sometimes, I feel bah and dont really wanna do it anymore. But I hope it will be back to normal for me soon <3 And thx! Even though its only a stamp ;D

 5. Super fedt design! Virkelig lækkert og overskueligt!
  Er det 31DC2014 du deltager i i september? Det håber jeg virkelig, for jeg elsker dit nail art!
  Det er også derfor du må ikke stoppe med at blogge! Du har været min og mange andres inspirationskilde så længe! Du kunne eventuelt begynde at trappe lidt ned på blogindlæggene i stedet, hvis det vil hjælpe? Men du må ikke stoppe helt! 😀

  1. Ja shhh 😛 Det ska jo være en overraskelse 😉 Tusind tak for dine søde ord, det er dejligt at høre at det rent faktisk er tilfældet at nogen ligefrem bliver inspireret 😉

  1. Ja håber også den langsomt kommer retur 🙂 Det er altså virkelig fedt at høre at jeg har været med til at give et spark bagi, så det er da noget jeg husker på <3

 6. Helt enig med det er en skam de fleste blogs ikke har en blogroll mere. Plejede at bruge dem rigtig meget for at finde nye blogs. Nu bruger jeg ofte kommentarer i stedet. Jeg håber du finder gnisten igen. Er spændt på hvad september byder på 🙂

  -Og tak for link <3

  1. Ja men som MIriam også ganske rigtigt siger så er der faktisk en del inspiration at hente i kommentarfeltet, men det kræver jo så også at folk er aktive 😉 Som det da heldigvis sker ind imellem og det var da så lidt 😉 <3

 7. Rigtig fint design!
  Elsker at de få billeder på headeren bare siger alt. Billede af dig, Chanel lakker er din store kærlighed og generelt bare en lak-dame 😀

  Og tak fordi jeg er på din blog-roll! Og keep it going, elsker at følge med 🙂 <3

  1. Dejligt du synes om det 🙂 Ja nu må vi se hvor lang tid den ser sådan ud, regner med at finde på noget andet snart. Men det kan jo være den bliver der 😉 Det var da så lidt, kan rigtig godt li at læse med hos dig, så selvfølgelig 😉

 8. Jeg er jo på! Total beæret 🙂 har også haft nogle kriser ind imellem hvor jeg overvejer at stoppe. Har holdt nogle pauser og pt går det sådan ok. Savner det når jeg ikke skriver 😉

 9. Nu ved jeg ikke hvilken version af dit design jeg ser, men kan i hvert fald godt lide det 🙂 specielt din helt egen Chanel-flaske 😉

  Jeg håber du bliver ved med at blogge, men selvf i dit eget tempo – det skal ikke blive en pligt 🙂

  Og ja, jeg husker også den gang man kiggede blogrolls. Nu finder jeg mest nye blogs på Instagram.. Men kan slet ikke følge med i alle de blogs jeg er tilmeldt til hverdag :p

  1. Haha det er nok version 5-6 stykker 😛

   Jeg håber det også selv, men kan ikke lade være med at føle lidt jeg forsømmer det og jer når jeg ikke blogger, så det er ik så nemt.. Ah luksusproblemer… men det kender du vel også 😉

 10. Årh, jeg havde skrevet en mega lang kommentar til det her indlæg på min telefon – og så crasher app’en, da jeg trykker “post comment”. Suk. Jeg ser lige, om jeg kan rekonstruere 😀

  Jeg er helt med dig på det her! Jeg synes virkelig der er for lidt linklove i Blogland efterhånden – måske også fordi der efterhånden er så SYYYYGT mange blogs! Men jeg synes godt nok også ofte man ser, at der fx bare bliver skrevet “jeg så på en anden blog” eller lignende, uden links eller anden credit. Måske man ikke lige kan huske hvor man så tingen – men så synes jeg da, man skal prøve at finde ud af det. Jeg synes generelt der er for lidt bloggerkærlighed i forhold til i gamle dage.
  Nogle bloggere er godt nok begyndt at lave ugentlige/mådentlige link-love indlæg, men jeg synes det generelt mangler i hverdagen. Altså, så svært er det da ikke lige at smide et link til en anden, hvis man har set noget godt et sted 🙂 Når det sker er det ofte bloggerveninder imellem, hvilket selvfølgelig også er fair nok, men når den samme blogger linker til en anden blogger 50 gange på en måned, så har de fleste nok fattet det, hvis du forstår 😉

  Nå, det blev ikke helt det samme. Men jeg er enig med dig, må være pointen med den her kommentar.

  Og så forresten – du må ikke stoppe! Du er mit negelaksfix 😀 haha

  1. Ah det kender jeg godt… igennem feedly?

   Ja det bliver jo nok heller ikke det samme eftersom flere og flere blogs springer frem og mange af dem ikke kender til den gode netikette med at linke til hinanden .. så det forsvinder lidt for meget ud desværre. Ja jeg kan også rigtig li de ugentlig eller månedlige link loves, har jo også selv forsøgt det, men det kræver også lidt at sidde og lave sådan et indlæg. Jeg læser med så mange steder at der efterhånden skal lidt til at jeg retter mig op i stolen og rent faktisk lige gemmer det indlæg så jeg kan dele det med andre.
   Det er så også en af downsides ved der er så mange blogs, at man forsvinder i mængden. Medmindre man har en decideret niche blog.

   Åh gud håber ik jeg er en af dem.. linker jo jævnligt til et par stykker 😛

   Så må jeg jo blive ved for din skyld <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.