Herome Spray On Top Coat – førstehåndsindtryk

Det er måske mere noget der hører sig til på YouTube med sådan et første håndsindtryk, da man bedre kan forklare det IRL fremfor på skrift. Men nu forsøger jeg lige alligevel 😉

Jeg lagde et lag neglelak på to fingre, det ene fik med spray og det andet fik et lag topcoat. Jeg sprøjtede en enkelt gang på neglen, holdte knappen nede i 2 sekunder hvor jeg sikrede mig at der kom noget på hele neglen. Jeg kunne ikke mærke der kom spray på huden omkring neglen, hverken da jeg sprayede eller efterfølgende, der var der ikke noget at se.

Bagefter så steder på neglen dog lidt mat ud. Men da der var gået cirka et minuts tid og jeg forsigtigt prøvede at mærke på neglen, så var den helt tør og endda gennemtør ved yderligere berøring. Det matte skær der var på en smule af neglen, det kunne jeg tørre væk med fingeren og glansen kom frem. Den er dog ikke lige så højglans som med en almindelig topcoat på, men det synes jeg dog også har tendens til at falme efter kort tid, så det er ikke noget jeg går op i.

Til gengæld er der kommet små bobler i den anden negls topcoat, som er noget jeg tit oplever og det er virkelig surt når det kommer til f.eks. nailart at man slutter af med en topcoat hvor der så kommer små bobler i. Det er så virkelig ærgerligt!

Næste test fra min side må umiddelbart være på noget nailart og neglelak med lidt flere lag end 1 kun, hvor jeg gætter på det ikke umiddelbart tørrer lige så hurtigt. Men det har jeg ikke lige mulighed for at afprøve nu. Men skal selvfølgelig nok vende retur med det 🙂

Mit førstehåndsindtryk er i hvert fald kun positivt og jeg kan slet ikke vente med at få det prøvet af med lidt større udfordringer.

Hvad siger i så? 😀 Spørg endelig hvis der er noget jeg har glemt.

herome spray on top coat used

herome spray on top coatSprayen indeholder 75 ml og vejl. pris vil ligge på 115 kr. og den ville kunne købes i Oktober.

12 comments

  1. Åh, det er godt nok lidt interessant, hvis den er så god som den lyder til. Har selv mange problemer med bobler i topcoaten og det er så ærgerligt :(.

    1. Ja det er vildt irriterende når man lige er færdig med at lave sit nailart og så kommer der bobler.. Det er tit jeg undlader den fordi jeg er bange for det… eller at det trækker streger.. argh! Så er den her altså at foretrække! Især når det bare skal sprayes på, så går det jo umådeligt hurtigere 😀

    1. Haha du får mig jo til at lyde som en gammel ræv 😉 Men ja helt vildt nemt! Jeg vil se frem til at tage topcoat på i fremtiden med den her i hvert fald 😀

    1. Ja det synes jeg, jeg vil i hvert fald købe en ny når den her løber tør. Det er ikke fordi jeg har brugt den voldsomt meget men når jeg har, synes jeg ikke den har skuffet. Det tørrer hurtigt og glansen er nem at få frem hvis man lige smider en klud over :+1: 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.