31DC2014 01: Red Nails

Så er det den 1. september og jeg har set frem til i dag med både gru og spænding. 31 dage med indlæg, det er meget og 31 indlæg med nailart er MEGET! I hvert fald mere end hvad jeg plejer at præstere, Alle emnerne for hele måneden kan ses i indlægget her, men i kan også bare trykke på den lille kasse ud i siden, så alle indlæg i denne kategori kan ses med et klik 🙂

Nå men det var altså meningen jeg skulle vise jer en helt anden end den her som i får at se. Fordi skæbnen(Malsen) ville at jeg fik fat i den her smukke lak i sidste uge og dermed så måtte jeg jo bruge chancen til at vise jer den!

Vi snakker Rouge Louboutin.. Røde negle så det batter! Den perfekte røde farve som er præcis den der er på de såle som mange drømmer om. Måske er jeg en af de få som ikke lige drømmer om at eje sådan et par, jeg ville aldrig kunne finde ud af at stavre rundt på dem. Findes de i sneakers? 😀 Det var faktisk i sin tid, en rød neglelak som inspirerede til de røde såler.. Who knew? I øvrigt har flasken en ligeså lang hætte på penslen, som de højeste stiletter som Louboutin har fremstillet. 20, 5 cm..Yikes. Brækker nærmest begge ankler bare ved tanken 😛 Nå men videre til mordvåbenet… ahem jeg mener neglelakken!

Nu har jeg prøvet den i et par dage og parret med både Herome Top Coat Spray og Sephoras Formula X Top Coat,  er der intet sket med den! ikke så meget som et hak eller bare noget der ligner 😮 Den er virkelig sturdy! Den har holdt både til opvask, bleskift, rengøring osv. Hvor mine andre lakker for det meste laver en chip eller to på. Så hvis holdbarheden er så god, så vil jeg næsten også sige at den er hver en krone værd. Der er 13 ml i og den koster 335 kr. i Danmark. Så har man muligheden for at købe dem udenlands, så vil jeg anbefale det. Den dækker smukt ved et enkelt lag og selve påføringen er fantastisk med den lange hætte ligger den virkelig godt i hånden. Noget jeg måske blev lidt overrasket over 😉

Rouge Louboutin 31DC2014 01: Red Nails Rouge Louboutin 31DC2014 01: Red Nails Rouge Louboutin 31DC2014 01: Red Nails

Udover denne farve kommer der 30 andre. Så det bliver ca. 10000 kr jeg skal have sparet sammen kan jeg se på det hele 😮

Husk at tjekke forbi Chakalacquer og Coewless og se hvad de har fundet på i dagens anledning. Selve udfordringen kan følges på de forskellige sociale medier under tagget #31DC2014 så der vil jeg da anbefale også at tage et kig 🙂

31DC2014 01: Red Nails

31DC2014 01: Red Nails

10 comments

  1. Umiddelbart kun denne pt. Jeg ved desværre ikke om udvalget bliver udvidet med resten, men jeg tror det. De er jo blevet vældig populære, så mon ikke? 🙂 Men skal nok skrive her hvis jeg hører nyt 🙂

   Det har jeg så lige hørt, de skulle komme i midt/slut september 🙂

 1. WoW! Det er den flotteste røde. 🙂 Jeg går heller ikke lige og drømmer om et par louboutin sko… Ikke lige med det første 😉 men jeg ville gerne at mine negle ville blive stærke og gro lidt, så jeg i det mindste kunne lave (eller få lavet) louboutin negle, som dem den ybersmukke
  Adele sportede til Grammy awards i 2012 🙂 🙂 🙂 gro nu negle!

   1. Hahaha, jow, lettere sagt end gjort 😉 mon den louboutin hætte virker som tryllestav også, for så må du gerne svinge den i min retning 😉 😀 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.