31DC2014 04: Green Nails

Dagens mani blev desværre slet ik som jeg ville ha den til at se ud. Eller jo det blev den egentlig, pånær ringfingeren 😉 Jeg har 3 By K lakker som jeg mente kunne egne sig fortrinligt til water marble. Det ku de også…. hvis man ku se farverne imellem. Men det er meget svært desværre.

Næste gang så må det være lidt mørkere farver der skal imellem. De her lå simpelthen for tæt på hinanden til at man kan se mønsteret rigtigt. Så ja i må forestille jer det 😛

31DC2014 04: Green Nails

Husk at tjekke forbi Chakalacquer og se hvad hun har fundet på i dagens anledning. Selve udfordringen kan følges på de forskellige sociale medier under tagget #31DC2014 så der vil jeg da anbefale også at tage et kig 🙂
31DC2014 03: Yellow Nails

31DC2014 04: Green Nails

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.