31DC2014 03: Yellow Nails

I dag står den på en meget gul lak. Den skærer næsten i øjnene! Den var lidt af en pain at lægge på og jeg vil slet ikke snakke om watermarble. Mere pain! Eftersom at den her ikke dur til watermarble så måtte jeg finde en klar lak til at agere mellemrum mellem det sorte og farven, Det var ikke så nemt. Når langt de fleste klare lakker jeg ejer er topcoats eller lign. Så lad os bare sige jeg lavede det om et par gange eller 10 😛

Lakken er i øvrigt Orly Glowstick, en mini en af dem, som er købt på LuxBeauty.dk (aff.link), den er desværre udsolgt blevet udsolgt imellemtiden, men de har mange andre spændende lakker derinde og der er en også en del som er sat en pæn sjat ned 😉

Smuk neon! Yum. Lad os bare sige jeg lige holder fast i sommeren en smule endnu 😉
Orly Glowstick 31DC2014 03: Yellow NailsOrly Glowstick 31DC2014 03: Yellow Nails
Husk at tjekke forbi Chakalacquer og Coewless og se hvad de har fundet på i dagens anledning. Selve udfordringen kan følges på de forskellige sociale medier under tagget #31DC2014 så der vil jeg da anbefale også at tage et kig 🙂
31DC2014 03: Yellow Nails

31DC2014 03: Yellow Nails

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.