31DC2014 07: Black & White Nails

Det var så heldigt at dagens tema også var blevet valgt til Polishers Inc. og siden mange af os deltager i det også, så blev vi enige om at slå det sammen 🙂 Så der kommer kun et enkelt indlæg i dag, heldigvis.. Det er lidt presset med to indlæg på samme dag med hvert sit nailart i 😛 Men vi er da snart ved at være en tredjedel af udfordringen igennem og jeg har forberedt frem til den 12. Så mon ikke jeg klarer den? 😀

Lakkerne der er brugt er Chanel Black Satin og Chanel Eastern Light, stamp er dog lavet med Depend stamping lak, da de er lidt bedre dækkende til de her opgaver. Forsøgte nemlig først med de to andre og det blev for gennemsigtigt. Selve stampet er på en plade fra BornPrettyStore hvor i kan få 10% rabat med koden: TR10K31 🙂

31DC2014 07: Black & White Nails 31DC2014 07: Black & White Nails

Husk at tjekke forbi Chakalacquer og alle de andre damer og se hvad de har fundet på i dagens anledning. Selve udfordringen kan følges på de forskellige sociale medier under tagget #31DC2014 så der vil jeg da anbefale også at tage et kig 🙂Polishers inc31DC2014 07: Black & White Nails

31DC2014 07: Black & White Nails

8 comments

  1. Endnu engang mega tak fordi jeg må stå på din fine liste <3 Jeg er nu på eget domæne, og bruger ikke min blogspot mere – yay!
    Så snart jeg får styr på det der wordpress vil jeg også have mig en blogroll – der skisme så mange gode at dele ud af. Blandt andet dig 🙂

    1. Det er da så lidt 😀 Jeg får det lige rettet til så. Vildt fed header i øvrigt, kan godt li at Vinther står med den kolde hvide baggrund, så det ligesom passer til vinter 😀 … gætter på det er med vilje? 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.