Sally Hansen Color Frenzy

De her basser har været ude et stykke tid, men hvis du nu er ligesom mig og ikke kommer så meget igen i fysiske butikker med lakker, så er det jo meget rart at vide de faktisk er der 😉 Sally Hansen Color Frenzy er special effects neglelakker med multidimensionelle mønstre skabt af glitrene og matte partikler i forskellige størrelse. De kan bruges alene eller ovenpå en anden lak. Jeg ville altså nok nærmere kalde dem glitter frenzy 😉

Er der nogen af jer der allerede har prøvet dem og hvad synes i om dem? Jeg er altså svært tiltrukket af både den sorte og den lyserøde 😀
Sally Hansen Color Frenzy

Candy Drop – Splattered – Red White and Hue – Fruit Spritz – Sea Salt – Spar and Pepper

Jeg har tilladt mig for en gangs skyld at sætte store billeder ind af alle lakkerne da jeg synes glitteret lige er værd at kigge lidt nærmere på 😉 Så enjoy og skriv meget gerne om hvad du synes om de forskellige.

Sally_Hansen_Color_Frenzy_310_Candy_Drop Sally_Hansen_Color_Frenzy_320_Splattered Sally_Hansen_Color_Frenzy_340_Red_White_and_Hue Sally_Hansen_Color_Frenzy_350_Fruit_Spritz Sally_Hansen_Color_Frenzy_360_Sea_Salt Sally_Hansen_Color_Frenzy_380_Spar_and_Pepper

Prisen er 79,95 kr. vejl. og de er altså at finde nu i f.eks Matas eller på Matas.dk 🙂

Sally Hansen Color Frenzy

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.