Fancy Friday – Reverse Stamping

I dag står den på Reverse Stamping, noget jeg har glædet mig til at prøve af faktisk. Det viste sig heldigvis at være ret nemt og kunne nok godt have lavet det lidt pænere, men jeg havde kun lavet et enkelt forsøg.. Så ja blev nødt til at bruge det jeg nu havde lavet 😉

Jeg har brugt nøjagtig samme metode som i videoen så vil næsten bare sige, tag et kig hvis i vil se hvordan jeg har lavet det 🙂 Kan i øvrigt kun anbefale at subbe på OhMyGoshPolish både på YouTube og Instagram, hun er så dygtig og virker vildt sød når hun forklarer hvad hun laver 😀

Jeg har som sagt brugt samme metode som i videoen herover, dog et andet motiv. Lakkerne jeg har brugt til pletterne er fra Morgan Taylor er grøn, gul og blå og den lak jeg holder i hånden fra Models Own er de lyserøde pletter. Base farven er en neon orange fra Nicka K og hedder Orange.

Jeg skal helt sikkert prøve det her af igen, med et andet motiv hvor der er mere der skal farves. Det eneste jeg synes der ikke helt virkede for mig var da de skulle lægges på toppen af neglen der hvor det bøjer. Der opførte de sig faktisk som neglestickers som ikke rigtig passer til min negl. Det er også derfor at lillefingeren er lidt tværet ud. Desværre :/

Nå ja og så er mine langefingernegl også knækket så jeg blev nødt til at klippe den ned. Så nu ryger de andre nok også.. Lidt ærgerligt fordi det er jo meget rart at der er noget flade til at lave alt den nailart på. Nå men de vokser jo ud igen 😉

Fancy Friday - Reverse Stamping
Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂


Fancy Friday – Reverse Stamping

2 comments

  1. What… Hørte man lige dig sige, at du gerne ville have længde på neglene? I’m like: whut?

    Synes det er blevet rigtig fint! Elsker den teknik – og alligevel får jeg sjældent taget mig sammen til at lege med det ;(

    1. Ahhh dog ikke, det er kun pga challenge at det er ok de er lange, de er begyndt at genere mig ret så meget når jeg skriver på computeren, så de ryger.. Bare lidt synd at skulle lave de sidste med en kortere langemand 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.