Fancy Friday – International kage dekorations dag

Jeg anede ikke der var noget der hed International kage dekorations dag! Dem der har fulgt med herinde i lang tid og på instagram ved nok, at viser jeg noget kage/dessert eller andet frem, så er det med garanti manden eller andre der har lavet det. Madlavning eller enhver anden form for aktivitet i et køkken som involvere at jeg skal vente på ting der koger op, steger eller lign. det interesserer mig bare ikke. Så var virkelig på bar bund med hvad jeg skulle lave i dag.

Jeg ved til gengæld der er noget der hedder international CAPS LOCK dag den 22. oktober, så vær klar på tasten derude 😉 Hvis man googler lidt så er det World Egg day i dag også og på mandag er International Yorkshire Pudding day. Yes så kan i så huske det og glemme noget andet meget mere vigtigt 😉

Nå men hvad skal jeg så lave nu jeg ikke rigtig interessere mig for så noget… Så jeg tænkte hvad virker nemt… Yep. Cupcakes! Lidt striber og lidt prikker 😀 Er spændt på hvor mange andre der også laver det her.. Har allerede set en enkelt nemlig 😛

Det var de sådan set også, tørretiden var dog lidt længere da jeg brugte metallic lakker. Eneste der lige krævede tungen lige i munden var striping tapen da den skulle placeres 🙂 Måske ikke typiske cupcakes… Jeg ville nok ikke turde spise dem 😀

Jeg har brugt Ciate Amazing Grazie som basen på hele neglen. Til selve cupcakes har jeg brugt en del lakker fra deres nye Metallic lakker som er i butikkerne fra uge 38, faktisk er der kun 2 af farverne jeg ikke har brugt. En lyserød og en guldfarvet. Til krymmel har jeg brugt Essie Peak of Chic. Klik evt. på billedet for at se farverne lidt tættere på 🙂

I kan i øvrigt også stadig nå at give mig et like med på vejen i GOSH Official Nail Blogger 2014 konkurrencen. Jeg er desværre lidt bagud, så behøver hvert et like der kunne ligge og gemme sig derude <3 Jeg krydser fingre 😀

Nå hvad siger i til mine lækre cupcakes? 😛

Cupcakenails3

Cupcake nails International kage dekorations dagCupcake nails International kage dekorations dag
Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂


Fancy Friday – International kage dekorations dag

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.