Nail fails

Eller sagt på dansk, manier som ikke kom på bloggen af en eller anden grund. Altså Nail Fails! 🙂

Især i den sidste måneds tid har jeg jo lavet rigtig meget nailart, og noget af det blev altså knap så vellykket. Så de har bare ligget ubrugt hen, indtil nu. For i skal da også se når det bare ikke fungerer eller at der er andre ting som gør jeg ikke bruger lige præcis det som jeg havde udtænkt mig og forsøgt mig med.

Vabel negle

Ja det var så det her design som jeg havde tænkt mig at starte 31DC2014 ud med. Negle der ligner de er fyldt med vabler. Flot Maria. Heldigvis så kom der en lille lak fra hr. Christian Louboutin og reddede mig (og jer) fra det her. Not pretty! Det var noget anderledes end det jeg havde forestillet mig i hovedet. Matte prikker og rød, går ikke godt sammen 😉
IMG_9313 Nail fails

Supernatural

Jeg havde forestillet mig dem her skulle ligne blod der løb ned over neglene, så noget ala true blood. Men som i kan se var stampet lidt failet her og der og derfor så fandt jeg på spøgelserne.
IMG_9490 Nail fails

Random stamp

De var jo så flotte og jeg var så tilfreds med dem. Så kom topcoaten og ødelagde det hele, men fik da nået og tage et billede af dem inden jeg fjernede dem igen. Næste gang så har jeg lært teknikken til at undgå at topcoaten roder med stampet. Trust me! 😉
IMG_9493 Nail fails

Random stamp #2

Det her var egentlig kun for at teste lidt forskellige på mine stamping plates. Eneste grund til at de ikke blev brugt er pga. stampet på langefingeren er dårligt. IMG_9745 Nail fails

Glitter striping fail

Jeg tænkte det vil jo se GENIALT ud med glitter og noget striping tape. But noooo. Det så ikke særlig pænt ud 🙁 Mest fordi man ikke rigtig kunne se mønsteret. Tror det må gennemtænkes lidt mere før jeg forsøger mig med det igen.

IMG_9857 Nail failsHvad synes i om mine nail fails? Indtil videre har jeg kun lige haft samlet dem her sammen, men hvis i synes det kunne være spændende og se mine nail fails fremover, så vil jeg da forsøge at huske og tage billeder af det. Jeg synes i hvert fald det er meget sjovt at vise det frem til jer 😀

Nail fails

17 comments

 1. Hehe, det er da egentlig en god idé at tage billeder af de mislykkede negle også 🙂 Det er jo sltid sjovt at se hvordan noget udtænkt i hovedet, bare overhovedet ikke fungerer. Jeg er især vild med dine vabelnegle!! Hold op hvor ser det ulækkert ud 😀
  Tilgengæld synes jeg da dine True Blood er super fede!!! 🙂

  1. Ja jeg kunne godt se med det samme at det ikke var særlig vellykket, men blev nødt til at få nogen billeder af det. Det så faktisk værre ud på billederne end i virkeligheden 😉 Tak, ja jeg må hellere forsøge mig med de negle igen, så svære var de jo heller ikke at lave 😀

 2. Dine supernatural negle ser nu lidt supernatural ud i mine øjne, der er lidt ghostbuster eller Mysteriebanden over det.
  Lidt som det “slim” man kan købe i små bøtter.

  1. Ja det er sgu da egentlig rigtigt, det havde jeg slet ikke tæntk over 😀 Jeg var jo egentlig også tilfreds med dem til temaet, men stampet gjorde bare jeg ik ku få mig selv til at faktisk bruge dem. Så de skal nok forsøges en enkelt gang mere 😉

 3. Dine supernatural negle er da super flotte! Og er vild med iden bag glitter manien, måske det ville være bedre med lidt mindre stykker glimmer.. jeg bliver i hvert fald nødt til at prøve designet! Tak for god inspiration!

  1. De skal også klart prøves af igen, var egentlig tilfredse med dem, men stampingen var jo ikke så pæn. Ja jeg tror også det er der den er gal, for stort glitter og måske også farve kombinationen. Det skal helt klart testes igen i hvert fald 🙂 Selv tak :*

 4. Jeg synes det er sjovt at se dine “nail fails”. – og vil gerne se flere. Og jeg kan især godt lide at vi får tankere bag manien, så man ved hvor du ville hen med manien, og hvorfor du ikke er tilfreds med den. Det sidste billede “Glitter striping fail” minder mig lidt om et af de der quiltede tæpper i teksturen… 😉

  Inspireret af et indlæg i en af neglegrupperne på facebook, kunne jeg lidt godt tænke mig at se replica manier af nogle af dine første manier. Det kunne være fedt at se forskellen fra dengang til nu, hvis du gad engang…? 🙂 Hvis du har lavet sådan et indlæg før, er det gået min næse forbi… I så fald vil du så smide et link?

  1. Ja jeg prøver jo altid at forklare min ide med den og hvor jeg vil hen og derfor er det fedt at vide det er noget som du og andre kan li, så det vil jeg helt klart fortsætte med 🙂

   Det vil jeg helt klart overveje. Problemet er jo så bare lidt det er kun det seneste 1½ års tid jeg har lavet decideret nailart, ellers er det jo primært fremvisning af lakker. Men jeg vil helt klart overveje og kigge lidt på om det kan lade sig gøre med de almindelige manier også, så tak for forslag 😀

 5. Det er fint at vise “fails” frem, som viser at du “kun” er et menneske, og giver andre håb om at de også kan lære det. Jeg viser også mine knap så perfekte designs frem. 🙂

  1. Haha jamen det var jo præcis det jeg tænkte, det skal jo ikke alt sammen være perfekt, selvom jeg gerne så det 😀 Det ku jo også være det gav andre mod på at hoppe ud i det så de nemlig kan blive lidt bedre fremfor at gemme det væk 🙂 Andre kan jo også blive inspireret af det selvom man selv synes det måske er knap så pænt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.