Fancy Friday – Gradient nails tutorial

Så blev det fredag igen.. og denne omgang byder på en gradient nails tutorial. Emnet var en tutorial i enten billeder eller video. Jeg har valgt video da jeg gik ud fra det var klart det nemmeste…. Yes. Indtil lys og kamera bare arbejdede imod mig. Men har desværre ikke haft mulighed for at lave en ny da jeg har været på job, æv bæv. I må have den lidt bedre til gode.

Nå men ikke desto mindre har jeg da fået lavet en tutorial. Jeg spurgte jer på både instagram og facebok og folket (størstedelen) svarede gradient, så det har jeg lavet 😀 Plus lidt bonus i form af cleanup, da jeg har fået forespørgsel på det. To fluer med et smæk, fantastisk! 😀

Resultatet kan i så se lige her, ikke fordi det er den bedste jeg har lavet, det er helt sikkert. Men helt sikkert bedre end ingenting 😉 Har faktisk også lavet en tutorial før bare med billeder.

De lakker jeg har brugt er fra Ciate, den lilla er Spinning Teacup, den blå er Ferris Wheel og den grønne hedder Pepperminty. Lækre pasteller, der er som skabt til en gradient ;D

Gradient nails tutorialVideoen får i så her… med kamera bøvl og dårligt lys, the works 🙂 Husk HD!! 😀

Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂


Fancy Friday – Gradient nails tutorial

12 comments

 1. De er da blevet flotte, dejlige farver sammen 🙂 Jeg må øve mig i de forskellige teknikker. Skøn at lære af jer negle dygtige 🙂

  Fik jeg spurgt om DU og dine søde LÆSERE og alle dine NEGLEVENNER vil være med til at KNÆKKE CANCER sammen med Blogland via “Danske Bloggers indsamling til Knæk Cancer” – Hvor bloggere og læsere sammen gør en forskel 🙂

  Jeg har selv kræft, kender mange med og de som desværre ikke overlevede. Hver dag dør 42 danskere af kræft i Danmark. Vores indsamling løber til den 14.nov.-14
  Jeg ved godt at I støtter Brysterne 🙂
  Men vil I være med?? Det er enkelt, se hvordan ved et tryk på mit navn eller via dette link:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/10/knk-cancer-danmark-rundt-nu.html

  Jeg håber at høre fra dig og jeg håber vi bliver mange Bloggere og Læsere som sammen kan gøre en forskel 🙂
  Søde tanker fra Maria

  1. Tusind tak 🙂

   Det er jeg ked af at høre 🙁 Jeg er også blevet spurgt, men jeg har desværre ikke rigtig tid til at presse mere ind lige nu, så jeg har måtte sige nej umiddelbart i første omgang. Jeg håber selvfølgelig også at jeg kan støtte med noget mere igennem min indsamling her selvfølgelig og mon ikke jeres indsamling også går rigtig godt? 🙂

 2. Jamen altså . Det jo bare om at komme i gang, for du får det jo til at se så nemt ud 😉 😀 😀 … Godt fif med ikke lige at bruge favourit lakken, nok især når man skal øve 😉 tak for fin og meget brugbar tutorial, lys og kamerabøvl til trods 🙂 <3

  1. Haha ja det ser meget nemt ud når andre gør det jo… har jeg også selv måtte konstatere når jeg har set tutorials så bliver jo helt stolt når du synes det om min 😉 <3 selv tak og tusind tak!

  1. Tak ;D Du må hoppe ud i det lidt mere så bliver du auto bedre til cleanup 😀 ellers er det bare tape du må hoppe rundt med 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.