China Glaze Hologlam Holographic Collection

Mega random indlæg at komme med lige pludselig, men de her har ligget i draft i over et år. Så nu skulle det altså være!

Den største grund til de har ligget så længe, er pga. jeg mangler en lak for at gøre samlingen komplet i hvert fald i indlæget her. Det er nemlig Don’t Be a Luna-tic som desværre var gået i stykker da jeg fik pakken. Jeg har dog fået en ny, men havde selvfølgelig glemt den dag jeg swatchede alle dem her og nu kan det også bare være lige meget og så får i dem altså bare at se 😉

Så må jeg jo se om jeg kan finde den sidste til en anden god gang 😀 Plus de nye læsere der er kommet til kan jo se hvordan mine billeder så ud for et års tid siden… håber det er blevet bedre!? 😛

China Glaze Hologlam Holographic Collection

Som jeg lige skrev så er det jo over et år siden jeg tog de her billeder, så hvor mange lag osv. det kan jeg ikke huske. Men jeg mener at alle har brug for 2 lag og det er en rigtig god ide at smide en aquabase under dem for at de ikke skal få de fine streger som jeg har fået frem her.

Umiddelbart så var den her kollektion rimelig ventet, men levede desværre slet ikke op til folks forventninger. Ikke mine i hvert fald. Jeg havde jo forventet en ny OMG kollektion, med lækre holoer som var li dem, men de var ikké i nærheden af at være tæt på den slags holoer som der var i den kollektion. Det er nok desværre også derfor de fleste af dem jeg har ikke rigtig er blevet brugt.

Men nu hvor jeg sidder og kigger på de her billeder så kunne det være de skulle bruges som stamping lakker, da de jo har ret meget metallic over sig. Når engang mine MoYou plader rammer min adresse, så skal jeg igang 🙂

Kollektionen er i øvrigt stadig at finde på ebay, til ret så fornuftige priser heldigvis. Hvis i nu skulle være fristet 🙂 F.eks her er alle 12 til 459 kr. Men pas på der kan komme told på ved køb over 80 kr. Så er i advaret hvis i klikker dem alle hjem der.

Er der nogen af jer som købte dem og blev skuffede over manglen på holo, ligesom jeg gjorde?

China Glaze Astro-Hot

China Glaze Astro hot China Glaze Hologlam Holographic

China Glaze Cosmic Dust China Glaze Cosmic Dust China Glaze Hologlam Holographic

China Glaze Galactic Gray China Glaze Galactic Gray China Glaze Hologlam Holographic

China Glaze Get Outta my Space China Glaze Get Outta my Space China Glaze Hologlam Holographic

China Glaze Infra Red China Glaze Infra Red China Glaze Hologlam Holographic

China Glaze Not in this Galaxy China Glaze Not in this Galaxy China Glaze Hologlam Holographic

China Glaze OMG a UFO China Glaze OMG a UFO China Glaze Hologlam Holographic

China Glaze Sci Fly By China Glaze Sci Fly By China Glaze Hologlam Holographic

China Glaze Strap on your moonboots China Glaze Strap on your moonboots China Glaze Hologlam Holographic

China Glaze Take a trek China Glaze Take a trek China Glaze Hologlam Holographic

China Glaze When Stars Collide China Glaze When Stars Collide China Glaze Hologlam Holographic
China Glaze Hologlam Holographic Collection

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.