Roomtour

Så fik jeg endelig filmet en tur rundt på mit lille “neglelak” værelse.. Det tog kun 3 forsøg… 😉 Beklager i øvrigt de steder hvor jeg mumler eller udtaler ting forkert, det er åbenbart sådan jeg snakker og har ingen undskyldning udover at jeg bare mumler nogen gange 😛 Husk HD 🙂

Jeg har taget et par billeder hvor i kan se lidt nærmere på nogen detaljer. I øvrigt hvis der er noget som helst som skaber spørgsmål af det jeg viser, så spørger i jo selvfølgelig bare 😀
Roomtour Roomtour Roomtour

Nogle af de produkter som jeg oftest bruger når jeg laver nailart eller neglelak swatches 🙂RoomtourProdukter der venter på at blive testet 😀

Roomtour

Har i forresten set at jeg har en giveaway kørende på facebook lige nu? Æsken står faktisk på det her billede 😉 Skynd jer over og deltage på bloggens facebook side 😉

Roomtour Roomtour Roomtour Roomtour

Krukken har jeg været så heldig at få tilsendt fra Citygreen.dk som gave. Det er en stentøjskrukke, som har vist sig at være perfekt til at opbevare mine vatrondeller i. Når jeg ikke sidder og leger med neglelak så er låget dog på 🙂 Nå ja og så holder den også min ledning til lampen, som ellers ville falde ned og være umulig at få fat i. Win med to-i-en funktion af en krukke 😀 Vil i øvrigt opfordre jer til at tage et kig forbi Citygreen.dk, de har virkelig mange fine ting, især hvis man bor i lejlighed og gerne vil shine sin altan eller tagterrasse op 😀 De har selvfølgelig også en facebook side der kan likes lige her.

Roomtour RoomtourNå hvad synes i så om mit værelse? Er der noget i er overrasket over? Synes i det var spændende, manglede der noget eller var det bare helt vildt kedeligt at se hvordan jeg “bor”? 😛

Roomtour

5 comments

 1. O.O <– Mine øjne efter videoen.
  Det var en god gennemgang! 😀 Det er et rigtig fint værelse, og er ret misundelig over hvordan det er indrettet og alle de lakker, der er så flot udstillet 😀

  1. Tusind tak 😀 Ja der mangler jo altså lidt endnu før jeg nok føler mig helt hjemme, men er ved at være i mål, endelig :DD

  1. Hov jeg har vidst misset din kommentar, beklager!

   Den er fundet på google “nail polish poster” mener jeg og så var den på en af de første sider 🙂

   Og tak :*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.