Essie Winter Collection 2014 – swatches

Som teaset lidt for på IG, så har jeg i dag prøvet de fine nye lakker fra Essie Winter Collection 2014. Den er på gaden lige om lidt, så det er vel smart lige at få tjekket her om der er nogen der frister 🙂 Meeen mon ikke der er det? 😀

Kollektionen består af 6 smukke vinterlige farver. Lige til vinterens julefrokoster og den sidste nat på året. Jeg kunne måske godt savne en blå og lidt andre farver, da rød jo er nogen vi ser en del af fra Essie. Nå med det sagt, så synes jeg vil skal hoppe ud i at se lidt nærmere på dem 😉

Essie Winter Collection 2014

Tuck it in my tux

Vi starter ud med den lyseste og det er en, hvad man ved første øjekast tror, er helt hvid. Men den har lidt elfenbensfarve indover sig. Så hvad end man har villet med den her lak, så er det ikke en onecoat hvid i hvert fald. Medmindre man lægger et lag på som er to tons tykt og tager et par dage og tørrer. Selv der tror jeg altså ikke den er god 😉

Så jeg ville smide de 3 lag for at opnå den farve jeg har her. Jeg brugte den ovenpå en water marble base og der var det endnu nemmere at se at den altså ikke er så hvid som den ser ud i flasken.

Essie Tuck it in my tux Essie Winter Collection 2014Essie Tuck it in my tux Essie Winter Collection 2014

Back in the limo

En smuk nude som godt kan dække ved 2 lag, men her har jeg altså 3 på. Jeg synes også den er virkelig flot med et enkelt lag, hvis man kan få lagt den jævnt på. Så den er lidt en humør lak vil jeg sige 😉 Essie beskriver den som en sheer ripe melon, hvilket er farven på det en galia melon er indeni, og det vil jeg sige er rimelig præcist. Godt der er noget pressetekst med til så noget her, så jeg ikke er helt stuck på hvad jeg synes den minder om 😀

Selve lakken er en creme og udfra det så ville jeg nok have givet et rimelig selvsikkert gæt på den dækkede ved 1, max 2 lag. Dog skulle jeg altså ud i hele 3. Hvilket så også svarer på hvorfor de kalder den sheer. For det er den. Men også ret så pæn 😉Essie Back in the limo Essie Winter Collection 2014 Essie Back in the limo Essie Winter Collection 2014

Bump up the pumps

Sejt navn først og fremmest 😀 Her er vi ude i en støvet koral lak, vildt fed sådan lidt orange, lidt koral og sammen bliver det den her. Det var også den farve som kom til at være dominerende i den watermarble jeg lavede med 4 af lakkerne her. Den er nemlig en creme som dækker meget let. 2 lag og så er du good to go 🙂

Essie Bump up the pumps Essie Winter Collection 2014 Essie Bump up the pumps Essie Winter Collection 2014

Double breasted jacket

Jeg har aldrig før hørt det udtryk i mit liv. Heldigt nok egentlig, efter en googling ser det også mest ud til at være noget som er indenfor mændendes verden med deres suits. Altså det kan også godt laves på damejakker, men så var der en god grund til jeg ikke var stødt på det i hvert fald 😉 Det betyder i hvert fald at der er en flap over hvert bryst og det bliver så sjovt nok double breasted på den måde… Så blev vi også alle lidt klogere i dag 😛

Med hensyn til farven så synes jeg vi er ude i noget rubin, med lette lyserøde undertoner. Smuk og dækker ved 2 lag.

Essie Double Breasted Jacket Essie Winter Collection 2014 Essie Double Breasted Jacket Essie Winter Collection 2014Jump in my jumpsuit

En juicy rød, bedre beskrivelse kan vidst ikke gives ;D Eneste onecoater i kollektionen og med god grund. Det er en creme og de helt røde af slagens plejer for det meste at opføre sig sådan. Ikke lige min kop the dog, da jeg ikke er så voldsomt god til knaldrøde lakker. Men gætter mig til at den kunne blive et hit 🙂

Essie Jump in my jumpsuit Essie Winter Collection 2014 Essie Jump in my jumpsuit Essie Winter Collection 2014Jiggle hi, jiggle low

Yay en anderledes lak. Nemlig en sølv lak, folie agtig, tørrer uden at man kan mærke noget i overfladen og den må være min favorit i årets kollektion. Den skal have to lag og det er vel og mærke to tynde lag du kan nøjedes med. Så tror med lidt snilde der kan lægges et enkelt lidt tykkere. Men smuk smuk smuk! <3Essie Jiggle hi jiggle lo Essie Winter Collection 2014 Essie Jiggle hi jiggle lo Essie Winter Collection 2014Jeg har sammenlignet den med Beyond Cozy som var en del af 2012 vinter kollektion. Da det umiddelbart var den første lak jeg kom i tanke om at den kunne mindre om. Den største forskel er helt klart at Beyond Cozy kan mærkes på neglen når den er tør. Den er ikke en direkte tekstur lak, men noget kan man mærke. Jiggle Hi, Jiggle Lo er helt glat, Til gengæld har den ikke alt det tætte glitter i som Beyond Cozy. Så det er jo alt efter hvad man kan li og foretrækker. Min foretrukne her er klart Jiggle Hi, Jiggle Lo 😉

Beyond Cozy Jiggle Hi Jiggle Lo Essie Winter Collection 2014 Essie Beyond Cozy Jiggle Hi Jiggle Lo Essie Winter Collection 2014Så er vi nået til vejs ende for denne kollektions vedkommende. Jeg har dog stadig lige 2 nye Luxeffects lakker at vise jer, men da de egentlig ikke har noget med den her kollektion at gøre, så vil jeg vise dem separat, så kan jeg jo også finde på noget nailart med dem 😉

Lakkerne er på gaden i næste uge og jeg vil selvfølgelig opdatere med links herinde når de er at finde på magasin.dk (adlink) og Matas.dk osv. Prisen vil der være 99,95 kr.

Inden jeg lige helt smutter så synes jeg at i skal se den water marble som jeg nævnte lidt tidligere. Den er lavet på en hvid base med Tuck it in my tux, Bump up the pumps og Back in the Limo. Hvor af den eneste i egentlig rigtigt kan se er Bump up the pumps. Men synes også de to andre giver en anden farve en bare hvid som basen. Jeg er især vild med langefingeren, da jeg har lavet en dobbelt watermarble på den. Vild er nok ik engang ordet. Stolt er meget bedre 😉

Essie Winter 2014 watermarble

Essie Winter Collection 2014 Essie Winter Collection 2014

anmeldelse2

8 comments

    1. Svært spørgsmål. Lakker holder jo forskelligt for alle mennesker, pga. kropskemi. Men for mig virker og holder de rigtig godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.