Color Riche Collection Exclusive Pure Reds

Man må sige vi er godt på vej ind i højsæsonen for røde læber og negle, så det er jo lige i tide at Color Riche Collection Exclusive Pure Reds er kommet ud. Den består af 5 læbestifter og 5 neglelakker. Doooog vil jeg vove og påstå at de ikke alle er lige “pure red” 😉 De er alle udviklet i samarbejde med nogen af de mange talskvinder som L’Oréal har. Det er Doutzen Kroes, Eva Longoria, Jennifer Lopez, Liya Kebede og Blake Lively som har stået for disse.

Hver af de pæne damer har altså en lak og en læbestift. Vi starter med læbestifterne, eftersom det er det som er mest uden for mit område 😉

Den første som er Doutzen’s er faktisk orange, så det starter godt ud med de pure reds 😉 Eva’s er dog en smule mere rødlig, dog stadig lidt hint af orange over den. Men resten synes jeg fint falder i kategorien som røde læbestifter. Alle tørrer mat og på nær JLo og Blake’s så skal man nok ud i to gode lag før de dækker helt. Smukke er de dog altså 😀

Color Riche Collection Exclusive Pure RedsNå skal vi så komme videre til noget jeg rent faktisk sådan kan udtale mig en smule om? 😛

Color Riche Collection Exclusive Pure Reds

Doutzen’s Pure Red

Lidt sært at læbestiften som hun har lagt navn til er Orange når lakken er en af dem der er mest rød, den har dog en smule orange undertoner. Nå men det skal jeg ikke gøre mig klog på 😛 Den skal i hvert fald bruge to lag for bedst dækning.
Loreal Color Riche Doutzens Pure Red Color Riche Collection Exclusive Pure Reds

Eva’s Pure Red

Her er vi nok ovre i en brændt orange. Med et ganske lille bitte smule diskret shimmer i som faktisk overraskede mig en del, da jeg slet ikke kunne se det på flasken. Et enkelt lag er fint 🙂Loreal Color Riche Evas Pure Red Color Riche Collection Exclusive Pure Reds

JLo’s Pure Red

Lidt mere rødlig og må nok beskrive den her som værende den mest røde. Også denne havde shimmer i hvilket man heller ikke kan se når man bare kigger på flasken. To lag skal den bruge.Loreal Color Riche JLos Pure Red Color Riche Collection Exclusive Pure Reds

Liya’s Pure Red

En smuk efterårsfarve, som må nok være favoritten blandt dem her. Nok mere over i den bordeaux fremfor røde. Den her er også den eneste hvor man kan se shimmeret i en smule når man kigger på flasken. Men så kan man virkelig se det når den så kommer på. Ufattelig smuk lak! <3 1-2 lag skal der bruges her 🙂Loreal Color Riche Liyas Pure Red Color Riche Collection Exclusive Pure Reds

Blake’s Pure Red

Her er vi ovre i en lilla med en smule rødlige undertoner, men de er minimale vil jeg sige. En rigtig smuk creme farve. Den dækker fint ved et enkelt lag. Loreal Color Riche Blakes Pure Red Color Riche Collection Exclusive Pure RedsAlt i alt en smuk kollektion som mange nok ville kunne bruge her til julefrokoster og den slags som sæsonen nu engang byder på 🙂 De er ude nu i bla. Matas og på matas.dk. Lakkerne koster 39,95 og læbestifter 99,95 kr. Mon nogen af jer allerede har været på rov efter dem? 😀

Color Riche Collection Exclusive Pure Redsanmeldelse2

6 comments

  1. Hej Rijah

    Jeg vil spørge om jeg må låne et billede fra din blog, til en blogroll på min blog, altså hvorhenne jeg læser med. der bliver linket tilbage til dig, og der er allerede en lille beskrivelse om bloggen. Du kan tjekke det ud på min blog, oppe under blogroll, og hvis du vil, må du gerne smide en kommetarer, så vil jeg blive glad:-)

    Hilsen The Little Nailfairy Signe

    1. Det var da så lidt, er glad for det kan bruges 🙂

      Ja der er jeg jo glad for dem 😛 Men synes nu de alle er ret pæne, shimmer eller ej 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.