Depend 7Day Polish

Depend kommer i uge 49-50 med deres afløser til Gellack, nemlig 7Day Polish. Det er en hybrid lak som giver en superglans, gel feeling og ekstrem god holdbarhed. Hvis man køber det i forventning om det er som deres gellack, så bliver man nok skuffet. Gellack kan jo holde til man fjerner det igen, stort set. Så jeg synes det er super ærgerligt det er trukket tilbage her i Danmark og der ikke kommer en direkte opfølger til det. Men så må vi jo nøjes med det her 🙂

Opdateret: Jeg misforstod lidt pressetekst og dette er ikke opfølgeren til Gellack. Det er de så heldigvis stadig igang med at udvikle i den oprindelig form 🙂 Så dette er blot en af de nu efterhånden så kendte gel finisher, som er bare en yderligere addition til Depend familien 😉

Depend7DayPolish2

Fra presseteksten:

Serien indeholder 39 forskellige farvede lakker, start kit, rens, baselak og toplak. Hybridformuleringen holder som sagt i op til en uge, den er let at påføre, og du tager nemt lakken af med Depend neglelakfjerner. Ingen lampe, simpelt og enkelt som almindelig neglelak, men der opnås en Gel feeling med denne fantastiske neglelakserie.

Priser:
49,- for lakkerne
99,- for startkit (inkl. rens, topcoat og basecoat)
35,- for før/efter rens

Depend 7Day Polish Depend 7Day PolishSpændende må jeg sige og vil da se frem til at få det prøvet og se om jeg kan finde ud af at presse en test mere af holdbarhed ind 😉 De vil bla. kunne købes i Matas og på matas.dk.

Depend 7Day Polish

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.