December måned = Julekalender tid :D

beautykalenderJeg har jo allerede meldt ud der også kommer julekalender i år, men hvis i været med de sidste par år også, så vil i nok hurtigt opdage at det bliver en smule anderledes. Jeg er nemlig gået sammen med to andre søde skønhedsbloggere om at lave The Beautykalender 🙂

Så vi vil skiftes til at lege julemand og første låge kan i dag åbnes hos søde Ib fra Ib by heart så SKYND jer derovre 😀 I morgen har skønne Eva fra EvaK.dk fornøjelsen og så skal i endelig forbi mig den 3. december og så forfra osv. 🙂

Jeg vil selvfølgelig linke hver eneste dag til hvor i kan finde dagens låge på bloggens facebook side og på twitter @rijah og vil sikkert også give et lille billede af dagens præmie på Instagram @rijah 🙂 Vi bruger #thebeautykalender så i kan evt. følge med der 😉

Her kan i også få en lille teaser på hvilke mærker som vi har fået lækre sager fra til jer <3

beautykalenderbrands

#thebeautykalender

2 comments

  1. Eeej det er fedt! Elsker måden i har valgt at gøre det på!!
    Så ‘møder’ man også nogle nye bloggere hvis man altså ikke kendte dem i forvejen! 🙂

    Fedt piger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.