Polishers Inc – A new technique // Nail foil

A new technique, altså en ny teknik. Enten kan man jo hoppe ud i at opfinde en ny teknik, hvilket vel er relativt svært. Jeg har dog selv fundet på en lidt tidligere på året, som jeg desværre ikke har haft tid til at gentage igen. Men det skal jeg helt klart snart gøre! Ellers så kan man prøve en teknik af som man ikke tidligere selv har prøvet.

Sidstnævnte er hvad jeg er hoppet ud i. Med nail foil! Jeg må lige starte ud med at sige jeg er VILDT fan af det her. Det bedste er helt sikkert der er 0 cleanup bagefter. Eller jo hvis man ikke kan finde ud af ligge limen ordentlig på neglen, så kommer der noget, men ellers så har jeg intet gjort ved neglene her efter jeg påførte folien.

Fan! MEGA fan! Tror det ender med jeg bliver kendt som The Foil Queen hvis jeg ikke bliver stoppet 😛 Fatter faktisk ikke jeg har udskudt det så længe, det er virkelig nemt at påf’re på og resultatet det taler jo for sig selv!

Jeg har startet med et lag af FNUG Psychedelic som er nogenlunde i samme stil som den folie jeg har lagt på. Man kan nemlig nemt komme ud for der kommer små steder hvor folien ikke har fået ordentlig fat og så vil det være sværere at se hvis basefarven er den samme som folien. Men jeg tror faktisk ikke der er nogen steder som der har helligdage umiddelbart 😛

Det var hamrende svært at udvælge hvilke billeder jeg skulle have med. Jeg tog faktisk kun 15 af dem og udvalgte 7 og måtte skære ned, så jeg endte på 4 og så et enkelt med en topcoat over.

Det er så nemlig den største ulempe ved folienegle. Holdbarheden er virkelig dårlig og smider man en topcoat på så risikere man at selve folie effekten ødelægges. Som i kan se på det nederste billede. Dog synes jeg ikke det er så slemt på lige præcis det her folie design, da det nærmere får det til at ligne snefnug, så det gør da ikke noget 🙂

Selve nail foil’en som jeg har brugt er de her to. Effekten ligner altså næsten fyrværkeri på det første, helt vildt fedt! Ikke mindst er det oplagte nytårsnegle 😀 Desværre har jeg ikke været i stand til at opstøve det samme motiv igen nogen steder, da jeg købte det fra en butik som var ved at lukke 🙁 Så kan ikke rigtig pege jer en retning af hvor de kan købes.

Nail foil Nail foil Nail foil Nail foilNail foil with topcoat

A new technique – for me it was time to give nail foil a try! Cant believe I havent tried this before now, its so freaking easy! And no cleanup must be my favorite part 😀 On the bottom picture I had to try on a basecoat and that of course ruins the effect, but still with the pattern in the foil it kinda looks like snowflakes, not so bad at all 🙂

Dont forget to click on the links below to see what the other lovely ladies came up with this time 🙂Polishers inc

Polishers Inc – A new technique //  Nail foil

9 comments

  1. De er godt nok flotte 🙂 Picture polish Revolution – som er ment som en glitter base coat – kan bruges oven på folie uden det bliver ødelagt 🙂 Jeg kan ikke huske om jeg selv har fået afprøvet det, men More Nail Polish har gjort en hel del i det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.