Polishers Inc – All-time favourite

Så er det endelig blevet tid til igen at lave en Polishers Inc. udfordring! Denne gang er det vores All-time favourite. Altså vores yndlingslak over dem alle. Knap så svært for mig må jeg vel nok indrømme og dog. Jeg måtte også lige snyde min runner-up ind 🙂

Lakken som er min yndlings over dem alle… Chanel Taboo… Måske en overraskelse for nogen og andre ville nok tænke:” JA selvfølgelig er det det!” 😀

Dog blev jeg sådan lidt, ej kan da ik bare vise en swatch af den, det har jeg jo gjort før. Så nu kom min nr. 2 yndlings neglelak også med, nemlig OPI DS Original. I form af et meget diskret stamp 🙂

Grunden til at jeg elsker de her to, med Taboo som nr. 1 er at den har så mange smukke forskellige farver i en. Alt efter hvordan lyset den rammer. Den ligner en galakse uden nogen større anstrengelse og at den er lilla er jo bare en bonus 😉

OPI DS Original er nr. 2 da det er en af de smukkeste holoer jeg ejer. Den er efterhånden også blevet til en såkaldt “hard to find” neglelak, som jo bare gør den endnu mere speciel. Jeg har heldigvis 3 mere i den serie af de gamle, som jeg helt sikkert aldrig vil skille mig af med. Taboo’en har jeg selvfølgelig også en backup af ;D

Jeg var i øvrigt ude og jagte solstråler, for at få et rigtig godt billede af manien. Dertil må jeg så lige knytte en kommentar: Dem der påstår at Danmark er fladt, får selv en flad…! Jeg måtte køre omkring 5 km. væk, fordi solen blev ved med at gemme sig bag bakker og bygninger. Da jeg så endelig fandt et perfekt spot, så var der gået en sky foran og den lignede ikke den havde nogen planer om at at drive væk. Så i ser den desværre ikke i “all its glory” Æv! Må se om jeg kan fange den til instagram i løbet af de næste par dage 🙂

Er der nogen af jer der måske også har Chanel Taboo som yndlingslakken derude?

Chanel Taboo Polishers Inc - All-time favouriteChanel Taboo Closer look Chanel Taboo OPI Original Stamp Polishers Inc - All-time favourite Chanel Taboo OPI Original Stamp Polishers Inc - All-time favourite Chanel Taboo OPI Original Stamp Polishers Inc - All-time favourite

So its finally time for a new Polishers Inc challenge 😀 This time you are gonna meet all of our All-time favourite nailpolishes. This is mine, with the runner up on top.

Chanel Taboo and OPI DS Original 🙂

I love how Taboo have so many different colors in one polish, without being a holo. The fact its purple as well, is just a bonus 😉 And I love the Original because its such a pretty holo and has become a very hard to find nailpolish.. That somehow makes it even more special.. Dont you think?

Dont forget to click on the links below to see what the other lovely ladies came up with this time 🙂Polishers inc

Polishers Inc – All-time favourite

14 comments

    1. Ja jeg er også lykkelig over jeg faldt over den og et par stykker andre tilfældigt på ezzence.dk år tilbage og så til 89 kr 😀

  1. Den er virkelig også smuk den Chanel lak… Desværre har jeg ikke gode erfaringer med Chanel lakker, så den ryger ikke i kurven hos mig 🙂

    1. Ej da sikke en skam.. Eller du spare jo så nogen penge der, men det er virkelig øv de ikke funker for dig, for nogen gange så kommer der bare en ener som skal med i samlingen 🙂

  2. Jeg købte faktisk Taboo helt tilbage i Maj måned da jeg var i New York. Men har ikke fået prøvet den endnu. Hver gang jeg har ville prøve den er der en negl der er knækket og så synes jeg næsten det er synd når det er sådan en eksklusiv lak, haha så den står uprøvet endnu. Men er sikker på at når jeg får den på, så bliver det en mulig kandidat til favorit lakken 😀

    1. Årh det kender jeg godt. Har stadig en masse som bare ikke er kommet videre fra at komme hjem, til de er kommet på 😀 Håber du får den prøvet snart og bliver lige så vild med den som jeg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.