Depend 7day Polish test

Jeg har testet Depend 7day Polish. I S Y V hele dage! Hvad siger i lige til det?!

Som jeg ytrede på instagram igår, så er jeg godt nok også glad for det var 4 forskellige lakker der kom på og ikke kun den samme farve på dem alle. Så havde jeg nok givet op 😛 Jeg dur bare ikke til de samme farver på alle neglene i længere tid…

Nå men skal vi komme til det?

De 7 dages test

Lakkerne er nemme at påføre og de tørrer også super hurtigt. Lakken hærder i løbet af en max 10 min. og det synes jeg er ret imponerende, når man tænker på det ikke er Seche Vite eller Poshe vi er ude i som det øverste lag.

Dag 1 billede er der faktisk er gået 1½ dag på, og det er taget efter jeg havde været i et slagsmål med min opvasker. Det efterlod en lille chip. Den var kommet ligemeget om jeg havde haft gellack eller noget andet hårdt lak af en art. Havde jeg ikke haft lak på var det helt sikkert gået udover selve neglen, så hurra for neglelak! Jeg synes dog det ville være lidt synd at det skulle se sådan ud i resten af tiden, så dagen efter så fiksede jeg det ganske lidt med noget lak.

Udover det så har jeg ikke gjort andet end at påføre et nyt lag topcoat efter 3 dage som der står i vejledningen. Så har jeg brugt noget negleolie og min Burt’s Bees, men ellers så har jeg gjort nøjagtig som jeg plejer med oprydning, bleskift, vasketøj og opvask derhjemme og på job har jeg skrevet ligeså meget på keyboard som jeg plejer. Jeg har ikke skånet dem på nogen måde.

Det er jo faktisk ret så sjældent at jeg går med lak mere end max en dag og det kan man så se på hvordan jeg har afsluttet med topcoaten. Mine spidser blev ret hurtigt slidte at se på, hvilket jeg jo slet ikke tænker på under normale omstændigheder. Så ikke nok med at hvis det ikke forsegles rigtigt, så slides de nemmere, men man kan også være uheldig at en topcoat den krymper lakken en smule. Hvilket den har gjort for mig, synes jeg. Eller også slider jeg bare mine spidser ekstra meget.. Det er jo ikke til at sige.. For jeg skriver altså en del på det keyboard der.

Holder det så?

Hvis jeg skal komme med en dom over Depend Cosmetic 7day, så må det være at det er en yderst holdbar formel de har fundet frem til og det er en lak der helt klart kan holde i op til 7 dage og sikkert også mere. Man skal blot huske at være gavmild med topcoaten til at starte med og endelig huske at forsegle de spidser ordentlig, samt give den et nyt lag topcoat hver 2-3 dag. Så har du en god og holdbar lak, uden tvivl!

Lakkerne jeg har haft testet er fra lillefinger til pegefinger: 024 (pink med shimmer), 017 (sølvglitter), 038 (pink creme) og 022 (sølv metallic). Alle neglene har i fået 2 lag lak hver.

Billedet herunder kan klikkes stort og så kan i rigtig inspicere min negle 😉 De to nederste billeder i midten og til højre er fra i dag, taget ca. for en halv time siden bare for at give jer en helt frisk update.

Depend 7day Polish test

Jeg kan udover det også konstatere, at jeg ikke er særlig god til at ramme samme vinkel eller lys for den sags skyld, når jeg tager billeder af mine negle til sådan en test her 😛 Jeg har i øvrigt fået lidt mere mod på at teste lakkers holdbarhed. Så det kunne være jeg skulle give nogen af de andre gel-like lakker et prøv 😉 Det skal vidst bare planlægges lidt bedre 😛

Depend 7day Polish er ude i butikkerne nu. Startkit koster 99,95 kr. og lakkerne koster 49 kr.

Depend 7day Polish test

anmeldelse2

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.