Fancy Friday – Blobbicure

Hej jeg hedder Maria og jeg kan åbenbart ikke lade være med at lave Fancy Friday udfordringen når jeg kommer hjem efter 27 timers arbejde på to døgn. … What the f… Jeg aner ik hvor overskuddet kom fra.. ja og jeg drikker altså ikke kaffe! Men da barn og mand var lagt i seng så røg jeg ind på lakværelset og lavede blobbicure.

Jeg har haft så dårlig samvittighed over at jeg ikke har deltaget i dag, når det nu endda er et emne jeg har foreslået. Så nu fik jeg det søreme også lavet, juhuu.. Og så i første hug 😉

Lakkerne jeg har brugt er som base OPI Youre a pisa work. Ovenpå den er Depend 427, den jeg også holder i hånden og selve blob’sne har jeg lavet med Depend 433. Begge er fra deres forårskollektion der kommer ud lige om lidt 🙂 Selve metoden kan i se her hvordan laves. Egentlig ret enkelt 😉

Nå men med det praktiske på plads så vil jeg først lige vise jer et billede som i normalt kender det herinde fra og nedenunder har jeg forsøgt lidt nyt. Men ja i er jo vant til mine normale billeder, så det vil jeg ikke sige så meget om. (Der er jo altid plads til forbedring) 😉

Fancy Friday - Blobbicure

Dernæst vil jeg vise jer et par billeder som er taget med en LED Macro Ring light, som er sat direkte på kameraet og så vil jeg meget gerne høre hvad dig ude bag skærmen foretrækker. Jeg er nemlig meget i tvivl om belysningen og hvor meget jeg skal lege med kamera indstillinger osv.

Hvis i synes det er noget hø med genskin fra den, så dur det jo ikke. Så smid meget gerne en kommentar 🙂

Fancy Friday - Blobbicure Fancy Friday - Blobbicure Fancy Friday - Blobbicure
Husk at tjekke de andre damers bidrag ud 🙂


Fancy Friday – Blobbicure

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.