Essie Spring Collection 2015 – swatches

Indlægget indeholder affiliatelinks

Juhuu Essie Spring Collection 2015 er lige på trapperne! Faktisk så har jeg fået et tip fra en læser om at de allerede nu kan fås i Rødovre Centrum 😉 Så nu kan jeg vidst ikke udskyde det længere.

Jeg havde faktisk planer om at først vise kollektionen herinde når vi var tættere på uge 15, hvor de egentlig først skulle komme, så det var lidt mere aktuelt. Men det viser sig åbenbart at det er de så nu!

Kollektionen er inspireret af blomster, det er der vidst ingen tvivl om når man læser navnene. Det er åbenbart højeste mode med blomster print og 70’er farver.. Ja der kan man bare se 😀

Denne kollektion er udviklet i samarbejde med Rebecca Minkoff som ellers designer tasker og tøj. Hun er nemlig blevet deres nye global color designer. Så jeg går ud fra hun helt sikkert har fingeren på pulsen og ved lidt om sæsonens farver og der er ingen tvivl om at hun har nailet den her kollektion!

Jeg glæder mig i hvert fald til at se de fremtidige kollektioner, hvor hun har en finger med 🙂

Nåå men skal vi ikke bare springe (hæh) ud i det?
Essie Spring Collection 2015

Essie Perennial Chic

Vi lægger ud med den fineste nude. Den er nem at arbejde med og jeg synes det er en virkelig fin forårsfarve. Tror ikke den er sådan helt spoton i forhold til min hudtone, synes den virker en smule for gul i det.

Den skal have to lag for at dække.
Essie Perennial Chic Essie Spring Collection 2015 Essie Perennial Chic

Essie Picked Perfect

Vi er vidst ude i noget beige her. Der er helt sikkert noget 70’er vibe over den. Den passer måske ikke så godt til min hud tone, men synes nu den er ganske fin og neutral. Den dækker også rigtig fint ved to lag.
Essie Picked Perfect Essie Spring Collection 2015 Essie Picked Perfect

Essie Flowerista

Jeg har 3 favoritter fra den her kollektion, den her er den ene af dem. Jeg er jo altid en sucker for lilla og den her har også et snert lyserød over sig. Den er dog en smule gennemsigtig ved et enkelt lag, hvilket egentlig overrasker mig.

Så der skal altså bruges to lag for at få en god dækning 🙂
Essie Flowerista Essie Spring Collection 2015 Essie Flowerista

Essie Blossom Dandy

Denne her er så den anden favorit. Ikke svært at gætte vel? Den er altså bare så fin mint farvet. Den er pænere og mere frisk i farven end Mint Candy Apple er og jeg er næsten sikker på den bliver et ligeså stort hit 🙂

To lag er også fint til at dække her. Med lidt snilde kan et enkelt dog godt gøre arbejdet.
Essie Blossom Dandy Essie Spring Collection 2015 Essie Blossom Dandy

Essie Garden Variety

Den sidste favorit er Garden Variety. Den er en smule mere grønlig i det irl, men ellers er farven meget rammende. Teal hedder det vel egentlig 😀 Et lag kan snildt gå an med den her, der er dog to på her 🙂
Essie Garden Variety Essie Spring Collection 2015 Essie Garden Variety

Essie Petal Pushers

Af en eller anden grund så står der Pedal Pushers på min farve, så jeg gætter umiddelbart på at det er en fejl 😛 Nå men det er en lækker støvet grå, som jo altid kan gå an. Den kan også sagtens dække fint ved et enkelt lag.
Essie Petal Pushers Essie Spring Collection 2015 Essie Petal Pushersanmeldelse2

Lakkerne vil jo som skrevet egentlig først være i butikkerne fra uge 15, så det er nok også først der de kan forventes på diverse webshops. f.eks magasin.dkmatas.dk eller billigvoks.dk (aff.links).

Men jeg skal selvfølgelig nok opdatere indlægget eller på IG/FB, hvis jeg spotter dem nogen steder 😉

Essie Spring Collection 2015

9 comments

  1. Jeg synes simpelthen at de her farver er så flotte! Og også lidt anderledes i forhold til de traditionelle pastelfarver, som man plejer at se hvert forår (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.