Fødselsdagsønsker 2015 edition

Det sker jo hvert år, så det er jo tid til endnu en af dem… Fødselsdagsønskerne 🙂 Jeg har nemlig fødselsdag om 19 dage, så det er vel på tide at give en slags notits til dem der skal til fødselsdagsfest 😛

Vil nok sige jeg allermest ønsker mig grafikkortet ud af det her, så skoene og morgenkåben 😀

Chanel lakkerne og matas gavekortet går jo lidt hånd i hånd, så om det bliver det ene eller andet er egentlig ligegyldigt 😀

Darphin cremen vil være et glædeligt gensyn, da den jeg har, løb tør for en måneds tid siden. Så det kan jeg bestemt godt mærke mangler.

Ja og så mangler der egentlig også en knivblok på billedet her, men da jeg ikke er helt sikker på hvordan den skal se ud, så er det nok bare kontanter der skal ønskes til den 🙂 Hooov og ja der mangler dæleme også Ribba billedhylder fra IKEA, de længste af dem. Da jeg skal have udvidet så alle mine lakker kan komme op 😉

Wishlist2Matas gavekort – Morgenkåbe fra Ellos (adlink) – Grafikkort hos KomplettDarphinAdidas Superstar

 Fødselsdagsønsker 2015 edition

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.