#WeekendOffNailArtChallenge – Green

Vi fortsætter for fulde sejl med #WeekendOffNailArtChallenge 😀

Idag er det grønne negle og jeg har lavet (endnu) en blobbicure 😀 Dem er jeg blevet svært glad for! De er super nemme og hurtige og lave så det var jo oplagt at forsøge med det igen.

Jeg har brugt Essie Ruffle & Feathers til basen og Nailstation Street Style til blobs. Er vild med resultatet 😀 Dejlig frisk sommerlig mani. Perfekt til de kommende dages solskinsvejr 🙂 #WeekendOffNailArtChallenge - Green Blobbicure nailart
Husk at alle kan deltage, blot i benytter hashtagget #WeekendOffNailArtChallenge så vi kan se det på Instagram og lign. 🙂 Hvis i vil være med kan i også tilføje jeres link til dagens tema i inlinkz herunder, det kræver blot man har en bruger. Men ellers så vil jeg da opfordrer jer alle til at tage en tur rundt hos de andre deltagere så i kan se hvad de har fundet på 🙂


#WeekendOffNailArtChallenge – Green

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.