Polishers Inc – Glitter gradient

Så er det endnu engang tid til at der en udfordring i Polishers Inc og vi kaster os ud i en Glitter Gradient i dag.

Jeg lavede en anden mani til at starte med, men det er skidesvært at tage billeder af glitter hvor man rent faktisk kan se den effekt som glitter kan give, så besluttede mig at lave en mere hvor det måske var en smule tydeligere. Så den anden får i nok at se i en nail fail på et tidspunkt 😉

Det er egentlig kun to af dem som er glitterlak, men det er også mest dem der udgør gradienten, så det går vel? 😉

Jeg har som base brugt A England Crown of Thistles. oven på den har jeg så lagt Orly Bubbly Bombshell på tippen og en ned til midten. I midten er det Ciate Pinkaboo, det er en pink klar base med holo bar glitter i og den udgør så overgangen til basen. Hvilket jeg synes jeg egentlig er sluppet rimelig godt fra. Jeg er meget tilfreds med den her mani og den var også på i hele 4 dage inden jeg blev nødt til at skifte 🙂

Polishers Inc - Glitter gradientGlittergradient2

This time in the Polishers Inc challenge, we are doing a glitter gradient. I made one before this, that I couldn’t get a good picture of, damn you glitter polish, so decided to give it another try with some other colors.

I used A England Crown of Thistles as the base, I know that’s not a glitter, but the others are, I promise 😛 The tip is Orly Bubble bombshell and the gradient to the base is Ciate Pinkaboo, which is a jelly pink base with holo bar glitter. I think the transition is very nice and the colors suits each other. I was very satisfied with this one 🙂


Polishers inc

 

Polishers Inc – Glitter gradient

6 comments

  1. This is so pretty! I’m not the biggest fan of bar glitter, but it really works in this manicure, so great job! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.