Finurlige Parfume flakoner

Indlægget indeholder affiliatelinks

MissDiorCherie

Jeg har ikke verdens største parfume samling. Den består faktisk kun af 4 mærker. Chanel, Dior, Clean og Molecule. Hvoraf den mest spændende af dem er Miss Dior flakonen som i ser herover.

Men jeg er vild med specielle flakoner og synes de kan være flotte, spændende, unikke og ikke mindst sjove og en smule mærkelige. Jeg har taget et kig på ellos.dk Beauty sektion og fundet lidt af hvert frem som jeg synes lige skulle have en kommentar med 😀

Hvis i trykker på teksten med navnet under billedet kommer i øvrigt til siden på ellos.dk hvor den kan købes 🙂

Escada Absolutely Me
Escada Absolutely Me

Vidste jeg ikke at Nicki Minaj allerede havde lavet en parfume, som selvfølgelig er en buste af hende selv, så havde jeg gættet på det her var en hun havde lavet… af hendes røv.

Jimmy Choo Flash
Jimmy Choo Flash

Jeg synes den her emmer af diamanter og udelukkende på den baggrund så ville jeg kunne finde på at købe den. Den ser så flot ud!

Katy Perry royal revolution
Katy Perry Royal Revolution

Den her minder helt vildt om en lille flaske der var med i en eller anden film, som hovedpersonen får noget fra gift fra, jeg mener det nærmest lyste op og det irriterer mig grænseløst at jeg ikke kan komme på hvad det er for en film… Er der nogen der ved hvad det er for en jeg mener? 😀 EDIT: Eva var lige hurtigt og sagde det var fra Døden Klær Hende 😀 Se billede her. Det er ikke fordi flakonen er spot on, men den minder en smule 😉

Marc Jacobs Honey
Marc Jacobs Honey

Hvis man påtænker at ramme teenagermålgruppen, måske endda den der tweengruppe, så må den her være spot on. En parfume som er en bi 😀 Altid noget at jeg til gengæld ved den dufter pissegodt, så den godt kan købes hjem uden manden tror man er blevet 20 år yngre 😛

Naomi Campbell Queen of gold
Naomi Campbell Queen of gold

Altså… øh jeg ved ikke hvad hun havde tænkt sig med den her, men for mig ligner det en vibrator…. en måske lidt smertefuld af slagsen, men ikke destro mindre en vibrator 😛

One Direction That Moment
One Direction That Moment

Havde der ikke stået One Direction på, så havde jeg nok mere gættet på det var Kate Middleton der havde lavet en parfume i anledningen af hun blev gift med William, for der er royale vibes all over. Synes den er så flot og ja jeg aner ikke hvordan den dufter, men den havde nok også bare landet på hylden derhjemme som en parfume til pynt 😛

Paco Rabanne Lady Million
Paco Rabanne Lady Million

Ideen med den her er nok bare den skal ligne en million. Det gør den også. Nærmest en diamant i guld! Skide flot! 😀

See By Chloé
See By Chloé

Den her ligner mere en af de der osteklokker end en parfume. Måske endda et whisky glas 😀 Duften er til gengæld så lækker! Elsker den og dufter til den hver gang jeg får chancen for det 🙂

Thierry Mugler Alien
Thierry Mugler Alien

Den her, ja den ligner en Alien og den hedder søreme også alien. Så man må sige, mission accomplished 😀

Zippo Breakzone
Zippo Breakzone

Rosinen i pølseenden er Breakzone fra Zippo… En parfume der ligner en zippo lighter. Lige noget for enhver dame 😉

Har flakonen nogen indflydelse på jeres parfume shopping eller går i udelukkende efter duften? 😀

Finurlige Parfume flakoner

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.