#31DC2015 03 Yellow Nails

I dag står den på gule negle og jeg har brugt min nye Clear Jelly Stamper som har en gennemsigtig pude. Det vil altså sige jeg nemt kan se hvor jeg placerer stemplet på neglen.

Hvilket jeg på første negl, havde lidt svært ved at afstands bedømme og derfor kom til at ramme ned før jeg troede den var nede på neglen og så jeg løftede den og trykkede ned igen ved et uheld. Hence the double stamp 😀

Nr. 2 negl blev ikke meget bedre, dog fik jeg lidt mere styr på afstanden. Til gengæld fik jeg ikke helt styr på hvor stort stampet var så det ikke blev komplet. Det var lidt det samme på ringfingeren hvor jeg til gengæld nailede den på lillefingeren.

Så nu det er første gang jeg tester den, så synes jeg i skulle se det, trods det normalt aldrig ville være noget jeg ville smide på bloggen 😛

Mit indtryk af stamperen er helt klart positivt og jeg glæder mig til at stampe mere med den. Practice makes perfect, right? 😉

Lakkerne der er brugt er OPI Alpine Snow til base og Essie Happy Go Lucky til gradient. Stampet er fra MoYou Pro Collection XL 19

31DC2015 Yellow Nails

31dc2015#31DC2015 03 Yellow Nails

12 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.