73 questions with…

73 questions with

Jeg faldt for nyligt over et koncept Vogue har lavet på deres YouTube kanal som jeg synes er ret fedt, men også en smule sært. Kan jo så lige starte med at forklare konceptet, som er meget enkelt 73 spørgsmål til en eller anden celebrity i deres hjem/butik/kontor eller lign.

Grunden til jeg synes det er fedt er jo at man lære stjernerne lidt bedre at kende. Sært fordi jeg også synes det virker ret kunstigt opsat mange af de ting der sker. Men det kan være det bare er mig der opfatter det sådan. Tage et kig og skriv om i ser det jeg ser? 😀

Det interview jeg synes er mest kunstigt er det første med Victoria Beckham, så det kan i jo lige starte med og så fortsætte med et par af de andre. Men altså, det kan også være det er bare sådan hun er jo.. haha :joy:

Jeg synes som skrevet det er et virkelig fedt koncept, som desværre falder lidt til jorden når der er så meget som virker så opstillet. Der havde det nok været lidt federe interviews, hvis de var lidt mere nede på jorden. Hvad siger i?

Der er mange flere videoer af 73 questions with på Vogues YouTube kanal som du kan finde her.

73 questions with

5 comments

  1. Enig enig! Det er både galt og genialt 😀 Især Victoria Beckham virker mega kunstig, ja. Men samtidig er det også meget sådan “hey, vil du se xx?” Og så viser de det aldrig alligevel eller skal hurtigt videre til noget andet. Ak ja. Meget sjovt alligevel.

    Har du set DR3’s udgave? Det er sådan noget “spørg mig om alt” på 3 minutter. De kan findes på deres Facebook og er faktisk ret sjove 🙂

    1. Ja det var faktisk i kommentarene til det på facebook at der var en der synes det mindede frygtelig meget om det, så måtte jeg jo lige lure 😀 Men dem synes jeg til gengæld er vildt gode, især den med Pilou Asbæk! Hvis du ikke har set den, så gør det :laughing:

  2. Det er da en sjov ide, og man ser dem på en anderledes måde. Men der er ikke noget spontant over det, det virker for øvet og planlagt. Det er synd, for det er en god ide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.