Color by MINTA Raspberry Candy Floss

ReklameColor by MINTA Raspberry Candy Floss

Hvis du, som jeg, elsker holografiske lakker, så er der muligheden for at købe en hel del af dem, da MINTA.dk har lavet deres helt egen kollektion, bestående af intet mindre end 9 af slagsen. Plus en holografisk topcoat. Så der burde i den grad være mulighed for at stille “holo” lysten for de fleste!

Dog er der et lille men, projektet afhænger nemlig af hvor mange der forudbestiller. Så der har både du og jeg mulighed for at gøre en lille indsats. Altså jeg har allerede forudbestilt, så jeg vil selvfølgelig håbe der kommer nok og opfordrer da helt klart til at i hopper med vognen. :smirk:

Jeg har fået lov til at vise jer en af de fine holografiske lakker inden for at lokke lidt (håber jeg). Nemlig Raspberry Candy Floss. Eller det hedder den indtil videre. For alle der forudbestiller for mulighed for at navngive en lak. Der bliver trukket lod imellem alle og der er så 8 der får lov til at lade deres indre lak-navngiver springe ud 😉 Ikke mindst er du en af de heldige som får lov til at navngive, så får du også hele kollektionen gratis.

Altså jeg synes det er ret fedt, hvad siger i?

Lakken her er virkelig smuk, navnet passer eller ret godt til, så vi må håbe at den der får lov til at give et navn til den her finder på noget ligeså godt. Den er nemlig ret candy floss i det. Den er dækkende ved et lag, vildt nem at arbejde med og den lægger sig så flot på neglen. Så hvis resten af kollektionen er som denne, så lover det altså rigtig godt 🙂

Hvis du har lyst til at støtte op om projektet kan du læse meget mere her.

Color by MINTA Raspberry Candy Floss

Color by MINTA Raspberry Candy Floss

Color by MINTA Raspberry Candy Floss

Color by MINTA Raspberry Candy Floss

Brandet er i øvrigt både cruelty free og 5-free, og det kan vi li’! 🙂

Color by MINTA Raspberry Candy Floss

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.