Chanel Le Vernis Long Wear Polish

Chanel Le Vernis Spring 2016 Chanel Le Vernis Long Wear Polish

Jeg er altså stadig syg, så det er derfor her er exceptionelt stille.. Men følger da stadig lidt med 😉 Så i skal da heller ikke snydes for det seneste nye omkring Chanel lakkerne. Jeg har kort nævnt det inde på min facebook, da jeg så det hos en tysk blogger. Men på det tidspunkt var der ikke alverdens info omkring det, men det er der altså nu!

Chanel introducerer nemlig Chanel Le Vernis Long Wear Polish, hvor ikke bare flakonerne er ændret men også formularen på lakken. Lakken er stadig 5-free lak, dvs. fri for formaldehyd, dibutyl phthalate, toluene, camphor og formaldehyd resin. Men deres formular er ændret, så den har en mere gel lignede holdbarhed. Det var vel egentlig kun et spørgsmål om tid før det skete. Alle andre mærker har jo efterhånden fået deres egen gel serie.

Men jeg havde egentlig ikke regnet med at de ville ændre på flaskerne. Det er virkelig synd. Meeeen så kan det jo være ens originale Chanel lakker bliver lidt mere værd. Lad os håbe det 😛

Der er kommet en del nye farver til og andre er klassikere, som også har fået en plads i det foreløbige faste sortiment, som vil være ude til april. Blandt de nye farver findes bla. disse 3, som er umiddelbart dem jeg finder mest spændende.

Chanel Monochrome Chanel Le Vernis Long Wear Polish
Chanel Monochrome
Chanel Roubachka Chanel Le Vernis Long Wear Polish
Chanel Roubachka
Chanel Mythique Chanel Le Vernis Long Wear Polish
Chanel Mythique

Blandt de klassiske farver finder vi bla. Rouge Noir, Vamp, Ballerina og Partiquiliere.

Chanel Rouge Noir Chanel Le Vernis Long Wear Polish
Chanel Rouge Noir
Chanel Vamp Chanel Le Vernis Long Wear Polish
Chanel Vamp
Chanel Ballerina Chanel Le Vernis Long Wear Polish
Chanel Ballerina
Chanel Partiquiliere Chanel Le Vernis Long Wear Polish
Chanel Partiquiliere

Selvfølgelig er der også en speciel topcoat som skulle give den ekstra lange holdbarhed. Le Gel Coat og så der er også en La Base.. haha jeg er vild med “Le” og “La” foran det 😀

chanel le gel coat Chanel Le Vernis Long Wear PolishChanel La Base Chanel Le Vernis Long Wear Polish

Priserne er hvad vi er vant til at betale for Chanel lakkerne, så de er desværre ikke blevet billigere. Jeg spår i hvert fald der går en rum tid før jeg får gang i den samling 😉 Jeg ved ik helt hvad jeg synes om det endnu. Jeg skal dog nok gøre hvad jeg kan få for at få fat i nogle og få dem testet 🙂

Jeg kommer til at savne de klassiske flakoner og synes det er lidt kedeligt navnet nu skal findes bagpå. Holdbarheden er ikke rigtig noget jeg går op i, så det er lidt hip som hap med det for mig.

Hvad siger i til det? Er de hot eller not for jer? Var det hvad i havde forventet at årsagen til ændringen var?

Chanel Le Vernis Long Wear Polish

3 comments

  1. Jeg har det også lidt mærkeligt med det nye design, men jeg håber de kommer til at vare længere så. Jeg har haft lidt problemer med holdbarheden nemlig

  2. Det er meget fedt at der er en ny formular på deres lak. Jeg købte igår chanels “Sunrise Trip” og fik afvide at den ville føles anerledes end de gamle og at jeg “ikke skulle bekymre mig om det hvis jeg tænkte at den måske var dårlig”. Har ikke prøvet den endnu (da jeg lige har lagt Lancomes nye blå på) men glæder mig til at få den på! Tror dog Dior’s Bluette kommer på først xD (har virkelig hamstret mange blå farver dette forår…. )

    x

    – LS
    http://www.sephira.dk

    1. Spændende, havde ellers indtrykket at lige præcis Sunrise Trip var den gamle formular fordi det er den gamle flakon. Men det skal jeg da også selv lige have kigget på så 🙂 Tak for din kommentar! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.