Essie Spring 2016 collection preview

Så har jeg da lige Essie Spring 2016 collection preview til jer! 😀

Essie er begyndt at lave previews af deres kommende kollektioner på YouTube, så synes jeg i skulle have den med også. Så nu får i både video og billeder 🙂

Kollektionen kunne vel godt være lidt mere springy, men det er jo helt smag og behag hvad man forbinder med forår. Den fra sidste år synes jeg i hvert fald havde lidt mere forårsagtige farver i blandt. Men jeg er sikker på når jeg først får dem på neglene, så skriger de forår ud over det hele 😀

Med hensyn til farverne ser de 3 sidste i videoen klart mest spændende ud. Altså Sunshine state of mind, Pool Side Service og Shades on. Så dem glæder jeg mig til at se nærmere på 🙂 Hvad siger i? essie spring 2016 collection previewI øvrigt synes jeg efterhånden vi er ved at have et par kollektioner til gode herhjemme. Både Lux effects, Vinter og Revival mangler vi at se på hylderne. Så jeg håber og krydser fingre for der snart sker noget på den front. Jeg skal i hvert fald nok sige til når jeg hører noget nyt 🙂

Essie Spring 2016 collection preview

Essie Spring 2016 collection preview

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.