Depend Five Shades of Sorbet

Reklame

Depend Five Shades of Sorbet
Depend Five Shades of Sorbet

Så er jeg endelig tilbage på bloggen efter næsten 3 ugers sygdom, først en influenza som gik over i bihulebetændelse og da den var næsten væk vågnede jeg op med en halsbetændelse, som jeg stadig er på penicillin for, så skal vi sige jeg har taget min del af sygdom i den her omgang?! 😷

Imens jeg lå under dynen er der dog dumpet lidt nyheder ind ad døren, så dem får i drysset lidt ud over den næste uges tid 🙂 Jeg har også haft tid til at kigge lidt på et nyt design fra sygesengen, så jeg håber meget i kan lide de nye rammer, jeg er i hvert fald helt vild med designet! 😍

Foråret er efterhånden lige om hjørnet (forhåbentlig) og Depend har en rigtig fin forårskollektion på trapperne. Alle 5 farver er pasteller, hvilket er en tendens vi nærmest ser hvert forår, så dette er selvfølgelig ingen undtagelse 🙂

Depend Five Shades of Sorbet indeholder 5 farver, som alle kræver 2-3 lag. Selvom de står som heldækkende på flasken, altså den fyldte cirkel man kan se på flasken, så dækker de her bare ikke helt ved et enkelt lag. Det er som om de er lidt for gennemsigtige til det, så der burde nok kun have været en halv på.

Alle farverne tørrer matte, men som i kan se på nr. 2 billede, som har en mat topcoat på pege- og langefinger, så er de ikke fuldstændig matte og kan godt blive helt matte med sådan en på. Lillefingeren har en alm. topcoat på.

Jeg er dog virkelig glad for de ikke er helt igennem matte lakker, da jeg er overbevist om de havde været et helvede at arbejde med så… hvilket disse på ingen måder er! De var virkelig nemme at lægge på 👍

Depend 4083 Grape SorbetDepend 4083 Grape Sorbet Depend Five Shades of Sorbet Depend 4083 Grape Sorbet Mat Depend Five Shades of Sorbet

Depend 4084 Mint SorbetDepend 4084 Mint Sorbet Depend Five Shades of Sorbet

Depend 4085 Apricot Sorbet Depend 4085 Apricot Sorbet Depend Five Shades of Sorbet

Depend 4086 Pear Sorbet Depend 4086 Pear Sorbet Depend Five Shades of Sorbet

Depend 4087 Frozen Sorbet Depend 4087 Frozen Sorbet Depend Five Shades of Sorbet

Jeg er ret vild med alle farverne i den her lille kollektion, favoritterne må dog være Grape og Frozen sorbet. Så fine fine farver! 👌 Hvilke farver springer umiddelbart i jeres øjne?

Depend Five Shades of Sorbet er i butikkerne fra uge 12 og koster 29,95 kr. stk. og fås bla. hos Matas

Depend Five Shades of Sorbet

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.