Vindere af bloggens 7 års giveaway

Tusind tak til alle som har deltaget, det var dejligt at se så mange havde lyst til at fejre fødselsdag med min lille blog 😊 Som altid ville jeg ønske alle kunne vinde, men det har jeg ikke mulighed for. Meeeen jeg har dog en giveaway mere planlagt så i har en chance til, dem som ikke var så heldige i den her omgang 😉

Nu til vinderne som blev:

Jeanette H.

Pernille P.

Sanne

Lisbeth Boesgaard Mortensen

Louise T.

Sif Jensen

Marianne Andersen

Alle vinderne har fået en mail, skulle jeg ikke høre fra dem inden 48 timer, så trækker jeg nye indtil jeg hører fra vedkommende osv.

I må alle have en rigtig god dag 💓

Vindere af bloggens 7 års giveaway

5 comments

  1. Jeg er lige nødt til at spørge, om jeg er dén Pernille P? Har deltaget i konkurrencen, kan se andre med navnet Pernille, men ingen Pernille P (måske jeg har overset), men har heller ikke modtaget mail..? Og eftersom det da er en ret fantastisk konkurrence, er jeg da lige nødt til at være sikker på, jeg ikke har fået slettet en forkert mail 😉

    1. Det beklager jeg, men det er en anden 🙁 Alle har fået mail og har også svaret.. Men kan godt forstå du vil være sikker 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.