Pause


Jeg må desværre erkende det er tid til en pause fra bloggen. Der er flere årsager til det, men den største grund er at jeg ikke har tid nok til det jeg gerne ville med bloggen. Så nu har jeg besluttet mig for at holde en pause herinde. Hvor lang tid eller om den bliver permanent det aner jeg ikke, men lige nu har jeg bare brug for at trække stikket og ikke tænke på bloggen.

Jeg er stadig at finde på Instagram/snapchat @spinthebeauty og på Twitter @r1jah, hvis i har lyst til at følge med der. IG er nok ikke så aktivt igen, men hvis jeg får lidt blogabstinenser, så er det nok mest der at det vil komme til udtryk 🙂

Hvis i har nogen spørgsmål, så er i velkomne til at spørge 🙂

5 comments

  1. Øv, hvor ærgerligt, men hellere at du tænker på dig selv først. Lysten skal være der! Tak for mange gode blog-indlæg – du har ihvertfald en læser i mig, skulle du beslutte dig for at vende tilbage 🙂

  2. Man må mærke efter mavefornemmelsen!
    Det er velfortjent med en pause, for du er godt nok på når det kommer til blogning! 🙂
    Håber det bliver dejligt med en pause væk fra bloggen 🙂 <3

  3. Pauser vigtigt, når det er det man føler man trænger til. Vil savne dine indlæg, men du er jo som du skriver forsat på fb, så der kommer nok noget inspiration der også 😍 Nyd foråret og sommeren med familien 👍🏼❤️💐💐😊😊

  4. Det forstår jeg godt. Jeg stoppede selv for præcis et år siden. Det tog lidt tid at vænne sig til det, men nu nyder jeg fritiden, og bruger den til andet der gør mig glad. Jeg kommer til at savne dig, men det kan jo være at du starter op igen, og så ser jeg det jo heldigvis på Bloglovin’. Ha’ det godt. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.