CND Starstruck Collection – vinter 2016

Rimelig heftig overskrift, altså vinter 2016 delen, men det er altså hvad der dumpede ind ad døren forleden dag. CND Starstruck Collection som er vinterens farver. Tidligt i min bog. Men på den anden side, så er det virkelig fede farver 😉

cnd starstruck collection

Der er til gengæld kun to i Vinylux serien i den her omgang. Resten af farverne er forbeholdt Shellac serien. De ser ellers mægtig fine ud, så det er lidt en skam det kun er to som kom i Vinylux. Anywho den sorte hedder Dark Diamonds og er en virkelig lækker glitter lak, det tror jeg i øvrigt hele kollektionen er 😉 Så glitter folket bliver glade for dem her!

cnd starstruckcnd dark diamonds

Da jeg så den sorte lak tænkte jeg faktisk den blev et helvede hvis glitteren skulle fordeles ordentlig ud på neglene. Primært baseret på den tons mængde af samme glitter man ser klistre sig til flasken. Men det kom på så nemt og ingen problemer med at glitteren ikke var på hele neglen. Det var en ren fornøjelse at lægge på.

Den grønne har jeg endnu ikke prøvet, da jeg blev nødt til at prøve Dark Diamonds med det samme og på alle neglene. Så nu ser vi lige hvor lang tid de holder og så prøver jeg den grønne Emerald Lights også.

Den skal i nok få at se, i hvert fald på Instagram og Facebook. Hvis jeg husker det, så opdaterer jeg selvfølgelig også indlægget her med billeder. Lakken kan i øvrigt fint dække med et enkelt lag, men jeg foretrækker to. Det er også det som Vinylux systemet selv anbefaler.

cnd starstruck swatch

Glitteret er ikke så nemt at se igen i Emerald Lights, men den er der. Den tror jeg faktisk er en glimrende julelak, når vi nu tænker vinter 😉

CND Starstruck collection fås i butikkerne nu. De koster 125 kr. stykket og Week Top Coat som anbefales at bruge sammen med koster også 125 kr. De kan faktisk også findes på nicehands.dk til kun 85 kr.!

CND Starstruck Collection – vinter 2016

Indlægget er sponseret i det produkterne er modtaget til test, holdningerne er mine egne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.