Glimt fra de seneste par uger

Det er jo ikke alle billeder i min kamerarulle som ender på Instagram og FB, der er dog et par enkelte imellem som har været der, men er vel næppe alle der følger med der 😛 Lige i den her omgang er det dog mest Magnus spam der præger mine billeder 😛

Så her får i et par glimt fra de seneste par uger 🙂Magnus har fået ny cykel, det er hans 5 års fødseldagsgave. Han viste mig i børnehaven at han kunne køre på en cykel uden støttehjul, så tænkte at vi skulle hjem og fjerne støttehjulene fra cyklen og så ville han være kørende. Men tværtimod, han kunne slet ikke finde ud af det, trods den cykel i børnehaven er sværere at cykle på. Meget mærkeligt Så var det jo Mors dag og der var jeg så heldig at Magnus havde valgt blomster til mig, lilla, for det er jo min yndlingsfarve. Ja og så chokolade i form af to Mars-barer, for ja det er jo også min yndlingschokolade 😉En friskbadet Magnus der formentlig har stået og brokket sig over et eller andet, udfra hans ansigtsudtryk 😀Magnus sover med kaninen Busser. Jeg mistede desværre min “onkel” Busser, forrige uge. Kaninen Busser har jeg haft siden jeg var lille og Magnus har sidenhen arvet den. Han har også været meget ked af vi ikke har Busser mere, og har derfor krammet ekstra hårdt på kaninen.

Jeg er jo ved at sælge ud af alle mine neglelakker og i den forbindelse så måtte jeg jo anskaffe noget indpakning til det, når det skulle sendes. Meeeen har nok undervurderet hvor meget 100 meter bobleplast egentlig er. Det der får jeg jo aldrig brugt 😮 Tjek shoppen ud her 🙂De sidste par gange jeg har besluttet at gøre noget ved min computers hardware er det endt i frustrationer over det ikke virkede. Det samme skete også i den her omgang og jeg måtte i en sen aftentime afsted til en ven som kunne lave den for mig. Eller det viste sig så at det kunne han ikke og vi skulle bruge flere dele til den og jeg måtte afsted igen næste aften også.
Jeg morer mig sygt over de her memes som florerer på Facebook for tiden. Især dem med duer og måger. Så da den her dukkede op synes jeg den var en tiltrængt forandring af dem, så den gemte jeg selvfølgelig 😛Solen kan lige skimtes bag skyerne, på vej ned. Det er taget ved Havdrup, da jeg for anden aften i træk måtte få førstehjælp til min computer.Førnævnte computer modtager førstehjælp og det virkede halleluja! At jeg så skal på arbejde hele weekenden så jeg ikke rigtig kan få den brugt er en anden sag.

Håber i synes om de små glimt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.