Ting der bruges for meget tid på…

 • diskussionen om fædre og mødre der kysser deres børn på munden, hvis barnet er over babystadiet. Altså hvad fanden er der nu galt i det? Kysser da mit barn på munden til han er 50, hvis det passer mig!
 • hvor galt at Treo han rammer med sine anmeldelser, stort set hver gang. Kom nu venner, det er en smagssag, han bliver bare betalt for det og vi bliver aldrig enige. Videre.nu.
 • at dømme andre forældre. Jeg er med i en mødregruppe på facebook for min søns årgang og jeg ser dagligt opslag, hvor folk egentlig kun deltager fordi de skal vise hvor langt fremme deres barn er, kontra det barn som tråden handler om. Bland jer uden om, det er ikke hvad der spørges til af trådstarter.
 • i stil med det forrige, så bruger jeg rigtig tit tid på at skrive en kommentar til noget derinde, for at slette den igen, inden jeg har udgivet den. Simpelthen fordi jeg ikke orker de efterfølgende svar. Det gælder egentlig alle steder på facebook, jeg er tæt på at deltage i en diskussion, men ombestemmer mig, da jeg bare ikke gider bruge tiden på det efter at læse/skrive svar til mit svar. Nå ja og det kan tit ende ud i heftige diskussioner, da ja FACEBOOK 😀
 • at lave remakes/opfølgere af klassiske film. Bare stop og find på noget nyt nu, tak!
 • fidget spinners.

Har i flere til listen?

6 comments

 1. Min far er 66 år og jeg er 42… vi kysser stadig hinanden på munden til farvel… Jeg fik i morges et kys på munden af min 12-årige søn, da han sagde farvel. Kan virkelig ikke se, hvad er er galt i det 🙂

 2. Jeg dør den dag, mit barn ikke længere vil kysse mig, og jeg må nøjes med deres far! Dør! Og jeg ved, det kommer til at ske…
  Jeg stoppede faktisk først med at kysse min mor, da jeg selv fik børn 😉

 3. Trump. Hele verden bruger al for meget tid på at skrive om, og diskutere hans seneste idiotiske tweets.
  Nu tør jeg næsten ikke sige det, men jeg har præcis den modsatte oplevelse af mundkysseriet, som for mig er for intimt at gøre med andre end min mand. Men jeg krammer og kindkysser selvfølgelig med børnene hver dag.
  Men det er da netop fedt, at vi ikke har det ens. Sikke en kedelig unuanceret verden det ville være. Kys så meget i lyster, jeg krammer istedet.
  Rijah, synes du har refereret til Theo nogle gange…who the fuck is Theo?

  1. Lige netop ham nævner jeg ikke fordi at der er brugt for meget tid på ham, så det gad jeg ikke bruge tid på at nævne 😉

   Altså ja jeg forstår det ikke helt, men det er selvfølgelig hver sin smag og ja tænk hvis vi alle var ens 😉

   Det er nu Treo jeg henviser til, som er Thomas Treo der er musik/koncertanmelder på ekstrabladet og hans anmeldelser har det tit med at ramme fuldstændig modsat af hvad alle andre synes 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.