Bullet Journal – Kuglepenne og diverse

Indlægget indeholder reklamelinks

Jeg er jo stor fan af kuglepenne og den slags og har altid været meget fascineret af det og her er Bullet Journal jo en fremragende måde at få den lille interesse til at spire på igen.

Forrige peak af min kuglepenne interesse, var nok dengang jeg arbejdede for Lyreco, der sælger blandt andet kontorartikler, hvor jeg skulle med til årsfesten i Sverige. Her var der så samtidig en expo af en art, med mange af de produkter som de sælger var der, inkluderet, you guessed it, kuglepenne. Så der fik jeg en stor samling med hjem, hvor jeg så senere hen har skilt mig af med langt størstedelen af det, da de var tørret ud osv. En enkelt som er med heri, har dog overlevet fra dengang, nemlig den røde Stabilo Bionic, den bruger jeg stadig uden problemer.

Nå men det er jo egentlig ikke det som det skal handle om her. Men om de forskellige kuglepenne og diverse som jeg har nu og har anskaffet mig i forbindelse med min Bullet Journal.

Og vi starter ud med dem jeg har købt her i DK, i Bog og Ide. To sæt fra Faber Castell, med forskellige slags penne. Seks stykker for at være helt præcis. Det er også dem jeg bruger mest, når jeg øver mig. Så de er rigtig gode til at starte ud med, da der er lidt af hvert i.

Sættet koster 149,95 kr. og kan købes på bog-ide.dk (reklame link). Der er også en udgave med otte penne i her (reklame link) til 199.95 kr. dog er jeg ikke helt klar over hvad de sidste to penne egentlig er for nogen.

Så vil nok bare købe de seks til at starte med. Den kan også fås en variant med grå farver i med fem forskellige brushpenne i, her (reklame link).

Bullet Journal kuglepenne faber castell pitt artistBullet Journal kuglepenne faber castell pitt artist

Det næste sæt er lidt ala det første, blot med fire Brush penne og to penne i størrelse small. Lige præcis de her er super gode for mig til at lave handlettering, da de er en smule nemmere at styre end Tombow brush pennene som jeg viser lidt senere.

Sættet her har en dupe fra den første, nemlig den i S, hvilket ikke gør super meget da det er en af dem jeg bruger allermest i min Bullet Journal. Pastelsættet koster som det første sæt også 149.95 kr. og kan købes her (reklame link). Og så kan de også købes i en “love” version med fire i til 99,95 kr. her (reklame link).Bullet Journal kuglepenne faber castell pitt artist pastel Bullet Journal kuglepenne faber castell pitt artist pastel

Videre til de famøse Tombow penne. Det er nok dem som man ser flest folk benytte udover Fudenosuke pennen lige under, til at lave brush/handlettering med. De er virkelig også super gode til at skrive med. Men selve brush hovedet kan godt være svært at styre for en nybegynder, altså også mig, da jeg er helt rookie til det stadig.

Disse er købt som et sæt hvor der også fulgte en blending brush med af samme slags, som jeg dog ikke benytter så meget, da jeg ikke helt har styr på det. Samt en blyant og et hviskelæder og de to penne lige under.

Sættet er købt på amazon her.

Bullet Journal kuglepenne tombow brushpenBullet Journal kuglepenne tombow brush pen

Så fik jeg også bestilt Pentel Fude Touch Brush Stroke Sign Pen hjem ret hurtigt, da den også er ret populær. Hvilket jeg godt forstå da den er rar at skrive med, når man har mestret det der handlettering. Den er også fra Amazon her.Bullet Journal kuglepenne pentel fude touch brush stroke sign pen

Så fik jeg også meget hurtigt klikket zebra mildliners hjem. Det er egentlig bare highlighters men sådan en mild farve. Også på Amazon her. Her har jeg også de to andre sæt på vej, dog fra etsy her.Bullet Journal kuglepenne zebra mildliners

Så har jeg også nogle helt almindelige gelpenne fra Pentel, dem bruger jeg dog ikke til at lave så meget andet end at farve lidt med. Da jeg føler de er lang tid om at tørre og har oplevet lidt smudge med dem. Men ellers er de fine.

Her er også den tidligere nævnte Stabilo Bionic der har godt 10 år på bagen nu, og still going strong. De er bare købt fra en ArnoldBusck.dk i forbindelse med jeg købte Min Notesbog derinde. Der var vidst 2 for 30 kr. da jeg købte det.Sidst men ikke mindst klikkede jeg for nyligt disse hjem, i den tro om at det var Micron penne, som også er et foretrukket skriveredskab i Bullet Journal communitiet.

Men det var en kopi af en art fra Japan, men ikke desto mindre stadig fine at skrive med.Noget jeg også bruger en del er en lineal, og der var jeg også nødt til at klikke en hjem, da sønnens små linealer lige præcis var for korte.

Så der fandt jeg en der var 20 cm lang og dermed kunne nå fra top til bund i Bullet Journal uden problemer. Den er købt her. Penalhuset har jeg helt tilbage fra folkeskolen tror jeg faktisk. Mener det var med mig fra 9. klasse. 😉

Selve min Bullet Journal er købt hos Bog og Ide og er i farven Emerald. Og kan købes på deres hjemmeside her (reklame link).

Så det er lidt af det jeg bruger. Men som jeg skrev i mit forrige indlæg så behøver man altså ikke mere end en notesbog og en pen og så er man kørende. Alt udover det er egentlig ikke nødvendigt. Jeg vil rigtig gerne høre om i kan anbefale kuglepenne, jeg er altid på udkig efter nye gode at skrive med 😀

I næste indlæg tænker jeg at vise lidt af de spreads jeg har kørt med indtil videre. Men meld gerne ind hvis der er specifikke spørgsmål 🙂 OG så lover jeg bedre billeder fremover. Mit kameras oplader er pist forsvundet og jeg er dermed hensat til dårligt lys og min iPhone indtil da. Sorry!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.