Serie anbefaling: Insecure

Billede fra HBO

I dag har jeg ikke så meget konstruktivt at bidrage med. Jeg gik hjem i morges fra arbejde med en knaldende hovedpine, vågnede op med den syv timer senere og sidder nu igen på arbejde, hvor jeg dog har slået den lidt ned med et par treo’er.

Så jeg vil bare smide en anbefaling af en serie jeres vej. Hvis i er til serier ala Girls, så vil jeg sende jer i retning af HBO og serien Insecure. Der er to fulde sæsoner ude af den og den tredje er i fuld gang, hvor der kommer et nyt afsnit allerede i morgen. Hvis i når at binge så langt inden 😉

Serien følger Issa og Molly der har været venner siden college og nu er sidst i 20’erne og især hovedpersonen Issa, kommer ud for nogen sjove akavede situationer i både hendes privat- og arbejdsliv.

Den har også fået en rigtig fin anbefaling i dag på DR.dk, som kan læses hvis i vil vide lidt mere om den, lige her.

Men jeg vil egentlig bare sige spring ud i at se den. I vil være godt underholdt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.