#52uger52lakker – Uge 9 – OPI – We’ll Always Have Paris (Suede)

Indlægget indeholder reklamelink

Så nåede endnu en uge slutningen og i den her uge har jeg haft denne skønne lilla matte farve på fra OPI. Smed dog også en topcoat på, så i kan se forskellen.

Jeg synes den er så pæn både med og uden i hvert fald. Det er en rigtig gammel neglelak, den var på bloggen i 2009 og har været en af mine første fra OPI. Det billede vil jeg gerne spare jer for, for det var ikke kønt dengang 😂 så hvis i vil se det, må i selv søge jer frem til det 😛 

Men altså lakken her har snart 10 år på bagen og det kan man slet ikke mærke på konsistensen. Den er stadig som en drøm at lægge på og det eneste som måske afslører den lidt er, at den jo skiller når den bare står der på hylden.

Uden topcoat

Lakken findes også i en almindelig creme finish udgave, så hvis i måske undrer jeg over at navnet virker bekendt, men ikke farven, så kan det måske være grunden.

Umiddelbart har jeg ikke set lakken på nogensteder, så hvis i skal finde den her eller dens søster, er det eBay 🙂

Med Yves Rocher Gel Effect Top Coat.

Yves Rocher topcoaten er jeg både stor fan af og lidt irriteret på. Flasken som produktet er i, er nemlig ikke særlig gennemtænkt. 

Når man skal lægge en topcoat på så plejer de fleste lige at stryge den ene side over kanten, for at få det overskydende lak af, men fordi at flasken er formet som den er, eller mangel på samme. Der er nemlig intet modvægt når man laver den bevægelse og så vælter den altså meget nemt.

Man kan godt stryge det overskydende af, men man skal bare være meget forsigtig. Så det er lidt en streg i regningen, for selve topcoaten er virkelig god og penslen er også god til at lægge den på med.

Skulle i selv ville give Yves Rocher Top coaten et forsøg kan den købes her (ad-link) til 69 kr. Jeg vil øvrigt anbefale at tage en runde derinde og kigge lidt af deres forskellige produkter ud, for der er så mange og de er rigtig gode! Og der er ofte tilbud og gaver med når man bestiller 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.