Heeej bloggen

Sådan lidt overentusiastisk overskrift, men det skal der altså nogen gange til.

Ja det var jo ikke meningen jeg ville holde så lang en pause herinde, men jeg blev syg, troede jeg var rask, men blev så syg igen og dermed sat ud af drift.

Nu er jeg frisk, så meget at jeg er på arbejde uden at have det skidt, så det må jo være et stort step fremad.

Jeg var jo også taget på job i sidste uge, hvor jeg overhovedet ikke var blevet frisk, men synes ikke jeg kunne melde mig syg, når jeg havde meldt mig klar og det var en nattevagt det drejede sig om.

Så det var nok også det der gjorde jeg fik et større tilbagefald.

Det er virkelig en stor fejl, som jeg har begået så mange gange imens jeg har haft mit nuværende arbejde. Altså taget på arbejde igen inden jeg bliver helt rask, fordi jeg tænker det kan jeg da godt gøre, men ender med at forlænge sygdommen.

Jeg svor jeg ikke ville gøre det igen, da jeg for et par år tilbage var syg sammenlagt en måneds tid med forskelligt på skift, influenza, bihulebetændelse og lungebetændelse.

Men når jeg melder mig syg, betyder det at min kollega, der starter sin vagtperiode  dagen efter min, skal møde ind en dag eller to tidligere. Det er lange vagter vi kører med og så jeg får så forbandet dårlig samvittighed og har det derfor med at melde mig rask igen for hurtigt.

Det er virkelig en brist ved at være en peoplepleaser, som det hedder på godt dansk. Så det bliver nemt noget der går ud over mig selv. Pisse irriterende for at være helt ærlig.

Men den her gang var sidste gang, nogensinde det sker. Amar’ halshug og alt det der.

Så i må have en rigtig dejlig weekend derude! Jeg selv skal sidde på job, så her bliver der nok ikke det vilde fra. Måske et par blogindlæg, men det er vel også fint? 😛

Billedet er i øvrigt ganske urelateret, men en app jeg vil anbefale til hver en tid, nemlig TimeHop, den er connected med Insta, FB og twitter og den slags, så jeg hver dag kan se hvad der nu skete sidste år på den her dag. Og det er jo især når man har børn man så synes det er lidt sjovt med sådan et dagligt tilbageblik.. eller det gør jeg i hvert fald 😛

Jeg har pt. en streak kørende på 460 dage.. altså har jeg kigget på TimeHop hver eneste dag.. i ja 460 dage. #NoLife

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.