Ting der undrer mig… Plus size tøj og sko edition

Cirka samtlige no-gos i min bog på et enkelt billede. FOTO: Zizzi.dk

Jeg bruger plus size tøj og derfor er der ting som jeg virkelig undrer mig over, gang på gang når jeg skal købe nyt tøj f.eks hos HM, Zizzi eller Ellos.

 • Folk der har ekstra på sidebenene, de gider ikke skinny jeans…. Jeg kan vitterligt ikke tro at nogen som har det, gladeligt hopper i et par skinny jeans om morgenen.
  I skrivende stund er 23 ud af de 37 modeller der er tilgængelig på H&Ms hjemmeside skinny jeans. But why? Stop nu den trend, det er ikke pænt til nogen faktisk…. Ikke folk med de ekstra kilo, ikke piger der ser helt normale ud og SLET ikke fyre. (Nu fornærmer jeg helt sikkert en del og i skal selvfølgelig gå i dem hvis i selv synes, det er blot min mening ;))
 • H&Ms lingeri udvalg. Jaja der er større skåle, men omkredsen går kun til 95….. Det er ikke nok, skal jeg hilse og sige.
 • Det samme gælder deres sports BHer, den går op til 3XL ja, men det er så også svært at tyde hvad det egentlig dækker over. Plus de ser hamrende ubehagelige ud…
 • T-shirts/tunikaer med korte ærmer eller nærmest ingen. Nej tak herfra. Hilsen mine mormorarme.
 • Sko. Store størrelser, f.eks 42-44 og så med hæl. Nej tak jeg er 179 og har ikke brug for at blive højere.
 • I forhold til sko er det også lidt besynderligt at man ikke tager højde for (tøhø), at der er folk med brede fødder i de størrelser også. Undtagen Birkenstock! They know! I det hele taget er det bare mærkeligt at et skomærke ikke laver længere oppe end 41 i rigtig mange tilfælde. De tror ikke at folk med større fødder har lyst til at gå i nogle fede sko eller hvad?
 • Blomsterprint, bare nej!
 • At man har fundet det perfekte par bukser… Men det er egentlig til yoga/træning og man ikke helt forstår hvordan filan de ikke bare kan lave det i noget almindeligt stof også?

Dog vil jeg sige at plus size markedet har oppet sig gevaldigt i forhold til hvad det har været. Men der er bare stadig meget lang vej endnu.

Jeg ved ikke hvor mange piger/damer jeg har set gå i skinny jeans, hvor jeg tænkte, hold kæft det ser ubehageligt ud. Jeg glæder mig i hvert fald til at flare jeans og bootcut kommer tilbage i billedet, for den der skinny jeans trend er ganske forfærdelig at se på.

Men det er jo næppe noget jeg kan gøre noget ved, men jeg undrer mig altid over det, når jeg ser på det udvalg jeg har af tøj når det kommer til plus size.

For det er dælme ikke meget variation der er at hente der. Desværre.

Personligt føler jeg mig bedst tilpas i de førnævnte træningsbukser, som jeg da også ofte benytter på jobbet.

Jeg sidder her i 12 timer af gangen og mit liv er simpelthen for kort til at jeg skal sidde i noget ubehageligt tøj.

Det kunne bare være fedt, hvis der måske kunne nytænkes lidt med plus size tøjet og ikke bare blindt følge i sporet af hvad moden nu diktere. For det er sgu ikke altid lige det pæneste.

/rant over…

Lidt totalt offtopic i forhold til i går, men ja jeg var lige forbi H&Ms hjemmeside og så kom jeg til at tænke på det, som jeg gør hver gang jeg er forbi og nu måtte jeg lige ud med galden 😁

Nå men jer plus size tøser, jeg ved i er derude. Synes i det samme som mig eller elsker i skinny jeans? (Please sig nej 😜)

10 comments

 1. Jeg er enig 😀

  Jeg sidder permanent i kørestol og bruger ganske enkelt ikke tøj,

  – der strammer
  – har linning med lynlås
  – har linning med knapper (eller en kombi med ovenstående 😉 )

  Jeg bruger heller ikke særligt gerne strømpebukser, for de har en irriterende vane med at vandre nedad mod knæene – meget generende 😀

  Og der er sikkert meget mere 😉

  Så jeg er på “dit hold” 😉

  1. Tror aldrig jeg har brugt strømpebukser… Måske i de yngre klasser i skolen? Da jeg stadig var en pige-pige 😛 Godt vi er mange, ser det ud til der går efter det mere behagelige!

 2. Hader generelt bare tøj der strammer,så derfor også jeans i alle afskygninger og kan slet ikke forstå dem der skal sidde så stramt at man ikke kan trække vejret..puha får nærmest åndenød bare af at tænke på dem 😂😂

 3. Don’t get me started! LoL

  Englænderne er SÅ meget bedre til plus size at man kun kan grine over udvalget i DK. Jeg køber stort set kun tøj i Evans og C&A (i Tyskland).

  H&M er til grin – Zizzi er for mønstret og konet. Hvorfor tror de at fordi man er plus size ikke har en figur? Og fremhæver kasseform og neonmønstret mon nogen?

  Hvorfor kan de (H&M) ikke bare lave noget tøj med de stoffer de bruger i deres alm kollektioner?

  Er helt enig med dig mht bh’er. 95cm til en 3XL pige? Please. Og hvad med stropper der ka bære en barm og ikke skærer ned i skuldrene. Arrr’ men altså.

  Skinny Jeans!!?? Just don’t!

  1. Hahaha du startede vidst alligevel 😛

   Men åh ja for filan, den havde jeg endda helt svedt ud. VISKOSE, polyester og what not! Død over det, giv mig noget bomuld anyday!

   Amen til dine tilføjelser!!

  1. Det tænkte jeg godt måske du kunne være faktisk. Men jeg vil så sige, du kan fandme bære alt det ovennævnte uden problemer og du forstår at klæde dig på. Det er jeg også en smule misundelig over 😛 For det kan jeg slet ikke :<

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.