Så kom der lidt NfuOh’s! Og nedenunder EOS Lip Balm som jeg vandt ved at være fan af NiceHair.dk inde på Facebook 😀 Det er jo altid herligt at vinde 🙂 Har taget hul på den grønne som det ses og den er virkelig dejlig at bruge på læberne. Så den kan kun anbefales. Jeg er ikke den store læbepomade bruger da jeg har det med at få endnu tørrer læber af at bruge det, så er ret tøvende når det kommer til det. Men den her har ikke skuffet indtil videre 🙂

Nailmail with NfuOh’s and some EOS Lip Balm I won by being a fan of NiceHair.dk on facebook 😀 Yay

Published by rijaH

Mor, blogger, gamer, nørd <3

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Slut dig til 36 øvrige tilmeldte

2 thoughts on “Nailmail+ EOS Lip Balm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *