China Glaze – Sexy in the city

En skøn blå farve fra China Glaze! Jeg ved ik hvorfor, men jeg tænker altså på Borat når jeg hører navnet på den her lak 😛 Ka bare høre ham for mig sige sexy in the city.. Nok fordi man er vant til at sige Sex and the city 😛 Anyways… En virkelig dejlig farve der dækker helt ok ved 1 lag som den har fået her. Dog kan man se igennem visse steder. Men det er måske bare mig der er kræsen 😛

Gorgeous blue color 😀 I am thinking on Borat when I hear this bottles name.. Maybe because I am used to saying Sex and the city, it just sounds like something Borat would say 😛 Anyhow… It has good coverage with just 1 layer. Although I can see through it on a few spots… But might be me that’s picky 😛

12 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.