Pics!

Lidt flere billeder fra vores lejlighed. De sidste par weekender har vi prøvet og være effektive. Dvs. hænge lamper og spejle og den slags op. Og det går da bestemt fremad og her ser mere og mere ud som om der er nogen her bor her og ikke bare lige er flyttet ind.. Ja ehem.. lige bortset fra de 5-6 flyttekasser som stadig ikke er pakket ud 🙁 Kan ikke gøre så meget mere ved det før vi får nogen flere hylder op og den slags. Da det mest er pyntesager der mangler. Men rart at få hængt noget mere op i hvert fald 🙂 Og nu er der dømt weekend indtil mandag morgen hvor jeg i den her uge har 4 dagvagter.. gab.. nogen der vil bytte? 🙂


London billede fra Ikea..

Spejl fra Ikea. Lamper fra Daells Bolighus

Bord, stol, dækkeserviet og coaster fra Ikea og så en taske fra ASOS 🙂

Billedet nedenunder:
Makeup og den slags. Der mangler lige at blive sat en lampe op herinde også.


Some more pictures from our appartment. Its starting more and more to look like someone is actually living here.. besides the last 5-6 moving boxes that are still not unpacked.. Cant really do anything about them before the last shelves go up. But nice to get some more stuff sorted 🙂

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.